Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres minden normálisabban kinéző pasi kötetlen kapcsolatot?

Szép tálból jól lakni, nem lehet. De hajrá...
29N

"Jaj, szegény szerencsétlen. Nem talál egy hűséges, kigyúrt adoniszt magának. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet. :))"
Vagy inkább egy ronda fiú, aki terjeszti a "jópasik szemetek, a ronda pasik ölyan tökéletesek" baromságot.

19. vagyok, kerek 0%-kal :D
Azt értem, ha az "adoniszok szemetek, ronda pasi vagyok, szemét lányok rám se néznek" pasik lepontoznak, na de hogy a lányok is? :D
No de mindegy, ez a véleményem, nem baj. Viszont érdekes, amit a 20. ír. Tényleg sok az ilyen lány? Nekem ez furcsa, azt hittem, a többség jobban keresi az érzelmi biztonságot. Mik a tapasztalataid, #20?
Olyan furcsa, hogy ezen megy a harc hogy most a lányok elvárásai magasak vagy a fiúk a bénák/szemetek stb. Mindkét oldalban van igazság, ezt le is írtam, nem tagadom. De a lényeges kérdés az, hogy miért értékelik többre a lazát. És erre egyedül a #20 válaszolt érdemben.
Értem amúgy, hogy könnyebb, kevesebb energia. De aztán annyi sérülés van belőle. Még akkor is, ha pont védekezésből nem mennek bele mélyebben érzelmileg a felek. Akkor sem lehet mindig tudatosan gátat szabni az érzéseknek.
És azt sem értem, hogyhogy nem látják, mennyivel több, mélyebb, gazdagabb egy valódi, érzelmekkel teli kapcsolat. Sajnálom azt, aki azt hiszi, hogy ez értéktelen és nem akarja megélni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!