Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keres minden normálisabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres minden normálisabban kinéző pasi kötetlen kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 14:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%

Szép tálból jól lakni, nem lehet. De hajrá...

29N

2021. márc. 24. 18:45
 22/27 anonim ***** válasza:
77%

"Jaj, szegény szerencsétlen. Nem talál egy hűséges, kigyúrt adoniszt magának. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet. :))"

Vagy inkább egy ronda fiú, aki terjeszti a "jópasik szemetek, a ronda pasik ölyan tökéletesek" baromságot.

2021. márc. 24. 19:00
 23/27 oneswfanboy ***** válasza:
72%
Én nem terjesztek semmit se amúgy :D Látom mindenkinek más a véleménye ez ügyben ezzel nincs semmi baj se csak ne általánosítsatok ahogy a kérdező is tette..Mindig vannak kivételek nemtől függetlenül. De látom engemet is keményen lepontoztak csak a véleményemet írtam le ennyi mint más. Nem vagyok se nem ronda se nem szemét pasi egyik sem csak egy olyan pasi aki maga is vágyik majd egy kapcsolatra egy nővel. Ennyi az egész nem kell itt senkit se okolni szidni, hogy a mai világban sokan többre tartanak egy laza kötetlen kapcsolatot, mint egy komoly kapcsolatot. Ha a legtöbb embernek ez jó akkor ez nincs ezzel semmi baj, nem kell ezen rágódni. Mindenki azt csinál amit akar meg amit szeret ennyi. A kérdező meg próbáljon találni egy olyan pasit aki komoly kapcsolatot szeretni, mint ő is ennyi. Sok sikert kívánok neki hozzá :)
2021. márc. 24. 19:15
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

19. vagyok, kerek 0%-kal :D

Azt értem, ha az "adoniszok szemetek, ronda pasi vagyok, szemét lányok rám se néznek" pasik lepontoznak, na de hogy a lányok is? :D

No de mindegy, ez a véleményem, nem baj. Viszont érdekes, amit a 20. ír. Tényleg sok az ilyen lány? Nekem ez furcsa, azt hittem, a többség jobban keresi az érzelmi biztonságot. Mik a tapasztalataid, #20?

Olyan furcsa, hogy ezen megy a harc hogy most a lányok elvárásai magasak vagy a fiúk a bénák/szemetek stb. Mindkét oldalban van igazság, ezt le is írtam, nem tagadom. De a lényeges kérdés az, hogy miért értékelik többre a lazát. És erre egyedül a #20 válaszolt érdemben.

Értem amúgy, hogy könnyebb, kevesebb energia. De aztán annyi sérülés van belőle. Még akkor is, ha pont védekezésből nem mennek bele mélyebben érzelmileg a felek. Akkor sem lehet mindig tudatosan gátat szabni az érzéseknek.

És azt sem értem, hogyhogy nem látják, mennyivel több, mélyebb, gazdagabb egy valódi, érzelmekkel teli kapcsolat. Sajnálom azt, aki azt hiszi, hogy ez értéktelen és nem akarja megélni.

2021. márc. 24. 19:24
 25/27 oneswfanboy ***** válasza:
100%
19/es: Tapasztaltam már egy-két dolgot, meg a környezetembe is csak körül kell nézni, nyitott szemmel járni mindig, vagyis én próbálok :D Egy szót emelnék ki és az felelősség... Ez sokaknál nincs meg nem ismert szó.. Itt mindkét félre gondolok (kivételek mindig vannak persze) Egy laza kapcsolatba kevesebb sokkal a felelősség, így leszarják nincs lényegébe. Nem vagyok felelős érte, csináljuk oszt szevasz lényegében, ki be járkálhatok a laza kapcsolatba gondolják sokan, úgy se lesz semmi más a szexen kívül szóval akkor minek tartozzak felelősséggel a másiknak. Komolya kapcsolat meg rohadt felelősség amúgy, (nincs nagy tapasztalatom ebbe, de mindkét félnek egy óriási felelőssége van a másikra, és egy kapcsolatot ki kell alakítani, dolgozni kell rajta, fell kell építeni és bele kell tenni az energiát, hogy megfelelően működjön a két fél között. Aki ezt nem akarja vagy szarik az egészbe úgy ahogy van nem hoz áldozatot, nem teszi oda magát, nem tesz semmit hogy eredménye legyen egy kapcsolatnak vagy nem is akar komolyat annak jó hogy egy laza kötetlen kapcsolat a megfelelő....És hány ember van akinek jó ez, annak egészségére nincs ezzel semmi baj. Engem nem érdekel nagyon mindenki azt csinál amit akar, ha valaki ebben érzi jól magát akkor ebben ennyi, nem vagyunk egyformák mindenkinek mások az igényei ennyi. Igen általában kemény lelki sérülés szokott az ilyen laza kapcsolatokból lenni. Nem hiába van itt a gyakorin is annyi barátság extrákkal kérdés kiírva ami persze úgy végződik a legtöbb esetben, hogy az egyik fél beleszeret a másikba pedig csak lepedő akrobatásdit játszottak több alkalommal... Persze, hogy előfordul ilyen ha az illetőnek megtetszik időközben a másik és többet akar sokkal pár kufircnál. Emberek vagyunk érző lények, de szerintem sokaknak egy laza kapcsolatba a másik csak egy értéktelen tárgy (egy szexbaba) semmi érzelmet nem fűznek hozzá csak hát arra épp pont jó hogy kielégítse az igényeit és ha már nem kell akkor kidobom a picsába.... Vagy sokaknak megfelelő az érzelem mentes szex, basszunk mint a gép, mint a sarki kutyák oszt ennyi legalább valaki befoltozott, nekem csak erre volt szükségem Szia, na ilyen is van. Ha meg már úgy szexelsz valakivel aki iránt már táplálsz valamilyen szintű érzelmeket abból már általában több lesz az esetek többségében. És mi történik lesz egy újabb ilyen kérdés a gyakorin, általában ez így van. Meg kéne tanulni, hogy felelősséggel tartozunk a másiknak, felelősök vagyunk bizonyos dolgokban és ha egy váratlan dolog bekövetkezik akkor ez mi a felelősségünk és ez bizony kemény dolog, és sokan inkább hárítják ezt, kibújnak ez alól és inkább egy olyan (laza, kötetlen) kapcsolatba mennek bele ami kevesebb felelősséggel jár... Nekem ez a véleményem lehet lepontozni amúgy.
2021. márc. 24. 20:17
 26/27 anonim ***** válasza:
4%
Biztos mérgesek lesznek a nők, de igazából meg lehetne fordítani is a kérdést: miért nem elég sok nőnek a kötetlen kapcsolat?
2021. márc. 24. 21:27
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Kettős mérce. :)
2021. márc. 24. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!