Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres minden normálisabban kinéző pasi kötetlen kapcsolatot?
Én mások szerint jól nézek ki ellenben magánéleti okból nem keresek semmilyen kapcsolatot. Ennek ellenére mégis kénytelen voltam kitalálni egy fikciót mert nem hagynak élni.
Most akkor ettől jobban érzed magad ?
32 F
Jaj, annyira nem bírom ezt a sok veszekedést.
AZT ÉRTJÜK, HOGY MEGTEHETIK. Mert kevés jól kinéző pasi van, és minden lány jóképűt keres. Kis általánosítással, de stimm. Erről le lehet szállni, nem vita tárgya.
A kérdés az, hogy MIÉRT ELÉG EZ NEKIK, MIÉRT EZ KELL NEKIK? Mert ugye megtehetnék pl azt is, hogy a rengeteg lányból választanak maguknak egy barátnőt. Lányok ugye így teszik, ha van rá lehetőség, kiválasztják az elérhető legjobbat. A kérdés az, hogy a fiúk miért akarják mindet, miért ér többet a csak szex, aztán semmi. Véleményem szerint ez elég sekélyes... Akinek van rendes érzelmi világa, az előbb utóbb beérik és többet akar szerintem/remélem.
De lábjegyzet azoknak,akik az átlagos pasikat promózzák: ha ők is megtehetnék, sokan ugyanúgy viselkednének, mint az adoniszok. Ez mind csak lehetőség kérdése. Attól, hogy valakinek nem volt lehetősége, de ugyanezt tenné, ha lenne, nem lesz jobb ember. A kérdés az, miért teszi ezt az, akinek van rá lehetősége?
És tisztelet a kivételnek!
Mert amúgy ha nem ez lenne az általános pasi viselkedés,hanem a jó pasik is egyetlen lányt keresnének, akkor a lányok is leszállnának a foglalt jó pasikról, mert tudnák, hogy nincs esélyük, mert azok hűségesek a barátnőjükhöz. Szóval dettó, mint a prostitúció: kettőn áll a vásár, kereslet-kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!