Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keres minden normálisabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres minden normálisabban kinéző pasi kötetlen kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 14:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Mert megtehetik.
2021. márc. 23. 15:55
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
Ez így nem igaz, inkább mentalitás kérdése. Az átlagos pasi sem lesz feltétlen rendesebb vagy hűségesebb..
2021. márc. 23. 16:02
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
Mégis, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva sohasem az átlagos/ronda pasikra panaszkodnak, hogy azok csak szexkapcsolatot akarnának. Létezhet erre bármiféle magyarázat?!?
2021. márc. 23. 18:41
 14/27 Noren1989 ***** válasza:
100%
#13, mi nem jutunk hozzà alapból 🤫
2021. márc. 23. 18:42
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is ez a tapasztalatom. 😀 Akihez nem vonzódom semennyire, illetve tényleg nem néz ki vállalhatóan a számomra, ő akar kapcsolatot, sőt egyszerűen tapad mint a méz. Nyilván azért mert ő örül ha valahonnan leakaszt egy nőt. Ezzel szemben, aki vállalhatóan néz ki, van kémia na ő érte kemény harc megy és nehéz elérni, hogy elköteleződjön. 😀
2021. márc. 23. 18:56
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy előttem is megírták, minek ragadna le egynél, ha rá pályázik egy csomó nő?
2021. márc. 23. 19:57
 17/27 anonim ***** válasza:
49%
Jaj, szegény szerencsétlen. Nem talál egy hűséges, kigyúrt adoniszt magának. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet. :))
2021. márc. 23. 23:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én mások szerint jól nézek ki ellenben magánéleti okból nem keresek semmilyen kapcsolatot. Ennek ellenére mégis kénytelen voltam kitalálni egy fikciót mert nem hagynak élni.

Most akkor ettől jobban érzed magad ?

32 F

2021. márc. 24. 11:04
 19/27 anonim ***** válasza:
38%

Jaj, annyira nem bírom ezt a sok veszekedést.

AZT ÉRTJÜK, HOGY MEGTEHETIK. Mert kevés jól kinéző pasi van, és minden lány jóképűt keres. Kis általánosítással, de stimm. Erről le lehet szállni, nem vita tárgya.

A kérdés az, hogy MIÉRT ELÉG EZ NEKIK, MIÉRT EZ KELL NEKIK? Mert ugye megtehetnék pl azt is, hogy a rengeteg lányból választanak maguknak egy barátnőt. Lányok ugye így teszik, ha van rá lehetőség, kiválasztják az elérhető legjobbat. A kérdés az, hogy a fiúk miért akarják mindet, miért ér többet a csak szex, aztán semmi. Véleményem szerint ez elég sekélyes... Akinek van rendes érzelmi világa, az előbb utóbb beérik és többet akar szerintem/remélem.

De lábjegyzet azoknak,akik az átlagos pasikat promózzák: ha ők is megtehetnék, sokan ugyanúgy viselkednének, mint az adoniszok. Ez mind csak lehetőség kérdése. Attól, hogy valakinek nem volt lehetősége, de ugyanezt tenné, ha lenne, nem lesz jobb ember. A kérdés az, miért teszi ezt az, akinek van rá lehetősége?

És tisztelet a kivételnek!

Mert amúgy ha nem ez lenne az általános pasi viselkedés,hanem a jó pasik is egyetlen lányt keresnének, akkor a lányok is leszállnának a foglalt jó pasikról, mert tudnák, hogy nincs esélyük, mert azok hűségesek a barátnőjükhöz. Szóval dettó, mint a prostitúció: kettőn áll a vásár, kereslet-kínálat.

2021. márc. 24. 16:21
 20/27 oneswfanboy ***** válasza:
62%
Az utolsó írásában van igazság, nem értem miért kell lepontozni? De látom mást is lepontoztak aki le írta a véleményét. Ne általánosítsunk már... Én normálisabban kinéző pasi vagyok aki komolya kapcsolatot szeretne egy nőtől, csak hát olyat nem könnyű találna na bummm, lehet engem is, lepontozni... Sok csaj eleve nem akar komolyat, ha kimondod neki a legtöbb szarró galambbá változik és tele fossa magát, na meg elszáll a picsába menekül... Egy komoly kapcsolatban mindkét félnek felelőssége van keményen, csak sok nő ezt nem érzi, befosik ettől az egésztől és inkább szalad ki a világból... Laza kötetlen kapcsolatba meg ott nincs ilyen bármikor kiléphet, nyali-fali-szopi-baszi először utána mással is és így megy ez tovább sok csaj így csinálja, kényelmes nekik ez ennyi ezen nincs mit csodálkozni. Egy komoly kapcsolat az ilyeneknek nem való és tudják is magukról. Manapság ez a kényelmes a legtöbb nőnek vevő meg mindig és mindig lesz erre. Tisztelet a kivételnek persze, azoknak a nőknek akik komoly kapcsolatot is eltudnak képzelni valakivel. Nem csak nőknél van ez a férfiaknál is előfordul ez amúgy, nekik is kényelmesebb, könnyebb egy laza kötetlen kapcsolatot fenntartani , mint egy komolyat ahhoz dolgozni kell elég keményen mindkét félnek, hogy működjön ha az egyik szarik bele az egészbe akkor lőttek neki. Nem kéne általánosítani kérdező. Ja pasi voltam amúgy meg.
2021. márc. 24. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!