Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a fiúnak kell kezdeményezni? 23/F
Figyelt kérdés
Főként lányok válaszát várnám!!! Ti miért nem tudtok sose kezdeményezni? Hogyha megtetszik 1 srác és annyira bámuljátok, hogy majd kiesik a szemetek, akkor miért nem szóltok hozzá a fiúhoz?🤔 Nagyon idegesítő ez nekünk fiúknak. Jómagam Egerben élek sokat járok a belvárosba és rengeteg lány felfigyel rám. De egyik sem tud 1 árva mukkot sem kiejteni. Miért???🤔2021. márc. 23. 11:59
82/93 A kérdező kommentje:
Fogyatékos ember fogyatékos válasza
2021. júl. 24. 09:40
83/93 anonim válasza:
Nagyon szépen leírtad a 82-es kommentedet :)
84/93 A kérdező kommentje:
Tudom💪
2021. júl. 24. 09:46
85/93 A kérdező kommentje:
Szóval lányok, hogyha nektek jön be a fiú és a fiú például nem veszi ezt észre, akkor miért nem kezdeményeztek a fiúnál?🤔
2021. aug. 21. 15:26
86/93 anonim válasza:
Azért mert figyelemzavaros lúzert nem szeretnénk magunknak. Nekem olyan férfi kell, aki a családjáért kész meghalni is. Ha az elején már udvarolni sem képes, akkor mi lesz később?
87/93 A kérdező kommentje:
De hogyha a fiú véletlenül nem veszi észre azt, hogy tetszik a lánynak, akkor mégis hogy a p*csába kezdeményezzen a fiú?🤔
2021. aug. 21. 15:37
88/93 anonim válasza:
Az a férfi akkor ne szaporodjon…! Ez régen is így ment, a természetes szelekció része. Az erős, magabiztos hím bizony mer kezdeményezni.
89/93 A kérdező kommentje:
Én merek, vagyis mernék. De sajnos sose kapok semmiféle jelet 1 lánytól sem. :/
2021. aug. 21. 20:59
90/93 anonim válasza:
Akkor odamész jel nélkül, és bepróbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!