Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a fiúnak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a fiúnak kell kezdeményezni? 23/F

Figyelt kérdés
Főként lányok válaszát várnám!!! Ti miért nem tudtok sose kezdeményezni? Hogyha megtetszik 1 srác és annyira bámuljátok, hogy majd kiesik a szemetek, akkor miért nem szóltok hozzá a fiúhoz?🤔 Nagyon idegesítő ez nekünk fiúknak. Jómagam Egerben élek sokat járok a belvárosba és rengeteg lány felfigyel rám. De egyik sem tud 1 árva mukkot sem kiejteni. Miért???🤔

2021. márc. 23. 11:59
 21/93 anonim ***** válasza:
65%
Menj ki most a hidegben az utcára titokzokniban, és amelyik rád megbámulja, majd rádmosolyog, az lesz a befutó!
2021. márc. 23. 16:56
 22/93 anonim ***** válasza:
64%

"Szoktam az utcán lányokra vissza mosolyogni akik néznek de rövid szemezéstől ebbe sosincs semmi több."

Akkor nem azért néznek, mert akarnak valamit.

2021. márc. 23. 17:09
 23/93 anonim ***** válasza:
57%
Hát ez úgy van, hogy a fiúknál kezdeményeznek a lányok, ellenben a férfiaknak nem esik le a gyűrű az ujjáról
2021. máj. 13. 10:18
 24/93 anonim ***** válasza:
72%

Én magam soha nem kezdeményeztem, és nem is fogok.

Hogy miért? Mert az a nő könnyű préda. Ha odamegyek egy fiúhoz kezdeményezni, akkor egyből el lesz ájulva magától, hogy mennyire odavan érte ez a nő, és rögtön ágyba akar vinni, illetve nem valószínű, hogy ebből tartós kapcsolat lesz. A férfiak alapvetően azt a nőt becsülik meg, akibe időt és energiát fektettek. Akiért meg kell küzdeni. A legtöbb férfiban benne van a vadászösztön. Most képzeld el, hogy nagyon tetszik neked egy lány, de nem mersz odamenni hozzá. És van egy átlagos külsejű lány, aki meg odamegy hozzád, s elhív randira. Most két dolog lehet:

1. Elutasítod, mivel nem tetszik neked.

2. Elmész vele randizni, mert ha ló nincs, szamár is jó, de igazából folyton a másik lányra fogsz gondolni.

Mert azért általában nem az a lány fog odamenni hozzád kezdeményezni, akire te gondoltál.

Tudom, mindenki tud egy kivételt, de a szabály az mégis szabály, ha a nő kezdeményez, akkor azt a férfi nem fogja megbecsülni. Sajnos sok ilyet láttam a barátnőim körében, sőt volt, hogy mondta nekem a srác, hogy "Marika annyira szexelni akart velem, hogy még randira is elhívott." Na, köszi, de nem. Nem biztos, hogy akarok vele szexelni, ha megtetszik, azért ahhoz elég sok mindennek passzolni kell. A külső nem elég.

És annak is igaza van, aki előttem leírta, hogy azért egy igazi férfi megszerzi magának a nőt, akit akar. Elég kiábrándító, ha még egy randit sem mer kérni. Tehát én maradok annál, hogy rámosolygok, meg szemezünk. Ha nem jön oda, akkor két dolog lehet:

1. Nem tetszem neki, vagy van barátnője.

2. Nagyon balf.asz. Akkor meg köszi, de nem kérek belőle.

2021. máj. 13. 21:31
 25/93 anonim ***** válasza:
64%
Azért, mert nem olyan férfit szeretnénk, aki mellett cipelhetjük a krumplis zsákot és védhetjük meg magunkat mondjuk terhesen a banditáktól. Én jelzem, ha tetszik valaki és próbálkozhat:) nem szavakkal és nem veszem kő a kezéből a vadászösztönt sem :)
2021. jún. 12. 22:19
 26/93 A kérdező kommentje:
Szóval lányok ha tetszik nektek 1 dou
2021. júl. 19. 17:49
 27/93 A kérdező kommentje:
Szóval lányok hogyha tetszik nektek 1 fiú, akkor ti miét nem szólítjátok meg, miért nem kezdeményeztek?
2021. júl. 19. 17:53
 28/93 anonim ***** válasza:
60%
Mi az a dou?
2021. júl. 19. 17:54
 29/93 A kérdező kommentje:
Javítja van vaksikám...
2021. júl. 19. 18:40
 30/93 anonim ***** válasza:
74%
Jól van titokzoknis, mikor elkezdtem gépelni, még nem volt ott.
2021. júl. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!