Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a fiúnak kell kezdeményezni? 23/F
"Szoktam az utcán lányokra vissza mosolyogni akik néznek de rövid szemezéstől ebbe sosincs semmi több."
Akkor nem azért néznek, mert akarnak valamit.
Én magam soha nem kezdeményeztem, és nem is fogok.
Hogy miért? Mert az a nő könnyű préda. Ha odamegyek egy fiúhoz kezdeményezni, akkor egyből el lesz ájulva magától, hogy mennyire odavan érte ez a nő, és rögtön ágyba akar vinni, illetve nem valószínű, hogy ebből tartós kapcsolat lesz. A férfiak alapvetően azt a nőt becsülik meg, akibe időt és energiát fektettek. Akiért meg kell küzdeni. A legtöbb férfiban benne van a vadászösztön. Most képzeld el, hogy nagyon tetszik neked egy lány, de nem mersz odamenni hozzá. És van egy átlagos külsejű lány, aki meg odamegy hozzád, s elhív randira. Most két dolog lehet:
1. Elutasítod, mivel nem tetszik neked.
2. Elmész vele randizni, mert ha ló nincs, szamár is jó, de igazából folyton a másik lányra fogsz gondolni.
Mert azért általában nem az a lány fog odamenni hozzád kezdeményezni, akire te gondoltál.
Tudom, mindenki tud egy kivételt, de a szabály az mégis szabály, ha a nő kezdeményez, akkor azt a férfi nem fogja megbecsülni. Sajnos sok ilyet láttam a barátnőim körében, sőt volt, hogy mondta nekem a srác, hogy "Marika annyira szexelni akart velem, hogy még randira is elhívott." Na, köszi, de nem. Nem biztos, hogy akarok vele szexelni, ha megtetszik, azért ahhoz elég sok mindennek passzolni kell. A külső nem elég.
És annak is igaza van, aki előttem leírta, hogy azért egy igazi férfi megszerzi magának a nőt, akit akar. Elég kiábrándító, ha még egy randit sem mer kérni. Tehát én maradok annál, hogy rámosolygok, meg szemezünk. Ha nem jön oda, akkor két dolog lehet:
1. Nem tetszem neki, vagy van barátnője.
2. Nagyon balf.asz. Akkor meg köszi, de nem kérek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!