Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a fiúnak kell kezdeményezni? 23/F
Figyelt kérdés
Főként lányok válaszát várnám!!! Ti miért nem tudtok sose kezdeményezni? Hogyha megtetszik 1 srác és annyira bámuljátok, hogy majd kiesik a szemetek, akkor miért nem szóltok hozzá a fiúhoz?🤔 Nagyon idegesítő ez nekünk fiúknak. Jómagam Egerben élek sokat járok a belvárosba és rengeteg lány felfigyel rám. De egyik sem tud 1 árva mukkot sem kiejteni. Miért???🤔2021. márc. 23. 11:59
11/93 anonim válasza:
Nők ilyenek, elvből sem mennek oda senkihez, még akkor sem ha 10+ éve ismernek, tudják a címed és a telefonszámod, és minden nap lesnek a házad felé, akkor is neked kell lépned.
12/93 anonim válasza:
Van egy hangyabokányi ellentmondás abban, hogy mindenki felfigyel rád, de a te kezdeményezésedre elutasító! Talán gondolkodj el, hogy valóban jól értelmezed -e a fogadó készséget.
Neked is lehet rámosolyogni valakire, mellé ülni egy buszon, lehet, hogy szerencséd lesz, és szóba elegyedik veled valaki.
13/93 anonim válasza:
Lehet, hogy annyira jól nézel ki, hogy lefagynak a lányok és nem jön ki hang a torkukon, nem? Csak bámulnak meg csorog a nyáluk.
14/93 anonim válasza:
A bámulás terén egy rejtély a nő, mert sokan azt állítják hogy csak úgy szimplán bámulnak amit szerintem nem illik ha pár másodpercnél tovább tart, de a szuggerálás ami közel fél vagy perc is lehet na az a rejtély .. ilyenkor mire gondolhatnak ??
15/93 anonim válasza:
Kördezd meg Kakast a baromfiudvarban.
16/93 A kérdező kommentje:
#12 2 autóm van nem szoktam buszozni. Szoktam az utcán lányokra vissza mosolyogni akik néznek de rövid szemezéstől ebbe sosincs semmi több.
2021. márc. 23. 14:17
17/93 anonim válasza:
Miért kellene? Nem szorulunk rá. Soha nem kezdeményeztem, mégis mindig az lett, amit (akit) én akartam. Nem fogok udvarolni egy férfinek sem, vagy érti a célzást vagy van még sok hal abban a tengerben.
Bár már nem érint a társkeresős nyavalya.
18/93 anonim válasza:
Amúgy ja, az ideálom tud kezdeményezni, attól is az ideálom. Így ez számomra egy tökéletes első szűrő arra, hogy kit nem keresek.
19/93 anonim válasza:
Szó sincs róla, hogy kell? Miért kellene? Semmi sem kotelező
20/93 A kérdező kommentje:
#19 látom számodra sem esik le: KAPCSOLATOT SZERETNÉK!!@ KOMOLYAT!!! Most már kapizs?🤔😩
2021. márc. 23. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!