Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy az incelek nem párkapcsolatra, hanem szexkapcsolatra vágynak?
Ram semennyire..... :)
36F incel
Ez így nem egészen pontos, de nem mondasz hülyeséget.
Az incelek alapból sérültek lelkileg (emiatt ennyire szoc.fóbok, hogy egyetlen kapcsolatot/egyéjszakást se tudnak összehozni), és később a sok visszautasítás miatt kialakult és felhalmozódott belső frusztrációk miatt annyira megutálják a női nemet, hogy elkezdik megvetni és hibáztatni őket, míg végül eljutnak oda, hogy csak szexuális tárgyakként tekintenek rájuk.
Nem igaz. Nyilván minden idióta tini így kezdi az ismerkedést, főleg, ha még a sikeresebb osztálytársak adják is alájuk a lovat a menőzéssel, és rájuk próbálnak hasonlítani, hogy ők is ugyanannyit akarnak megfektetni, mint az alfát. Ha nem sikerül, maradnak ezen a szinten. Én ugyanígy voltam, csak kretén üzemmódban, mert nem akartam kihasználni a nőket, hogy csak szex, ezért maradtam szűz. Végül lett nőm, évekig éltünk együtt, de most szingliként megint úgy érzem, sok maradt ki, és megint egy 16 éves fejével gondolkodom, hogy próbálok egyéjszakázni, csak hogy növeljem a számokat. De ezt sem szeretném örökké csinálni, nem szeretnék 20 nőt felpróbáló férfi lenni, megelégszem 5-tel, a 6. már lehet a feleségem. Most járok 2-nél, és persze megtehetném, hogy legyen a 3. a feleségem, de tényleg van bennem egy kapuzárási pánik, és a pótlás igénye, a hiány, hogy hány évig kimaradt sok minden.
Persze nem tartom magam incelnek, jóképűként sikeres voltam a nők között, csak elbaltáztam a lehetőségeket.
De a válaszom nem, sok incel is megállapodna egy idő után a nőknél.
Nem jár alanyi jogon a szex, jajj, jó ez a 444-es marxista analógiás cikkes egyszerűsítés. :) De a pénz és az étel sem jár alanyi jogon, haha!
Arra nem gondoltál kérdező hogy az általad incelnek titulált férfiak is pont ugyanarra vágynak mint a nem lenézett férfiak?
Komoly kapcsolatra és csak szexre egyaránt, egyénfüggő hogy melyikre inkább, de ezt nem az dönti el hogy te melyik kategóriába sorolod őt. Ha ezt hiszed tévúton jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!