Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépítőknek vannak érzelmi párkapcsolataik vagy főleg inkább szexkapcsolataik?
Az extrém módon magas tesztoszteron szint ugyanis még erősebb libidót okoz, és amikor állandóan gömbölyű fenekű fitneszes csajok közt vannak, elképzelhetetlen hogy ne gerjedjenek be.
Ezekről a bika-grizli-bivaly méretű fickókról nem tudom elképzelni, hogy otthon egy szolid kis szürke asszonyka várja és ölébe adja a kis Józsikát, hogy megjött a papa és olvas neked mesét.
Nem az van hogy naponta viszik haza sorban a fitneszes, feszes popsijú csajokat?
Valahogy így tudom elképzelni.
Ilyen testépítőknek az első a testépítés utána következik minden más.
Átlag csajok nem is bírnak ki azt hogy a testépítő faszijuk nem ehet a randi során sütit vagy nem tolhat le egy egész pizzát amikor jónak tartja.
Illetve szinte mindig a teremben vannak
Piacképes akar maradni a nöje mellett is azaz barmikor kiďobja a màsikat nem kötelezödik el.
A legtöbb himsoviniszta es nem kisfiu szerintem
Nem vagyok testépítő, de egy izmos testet el lehet érni naturál is. Az is bőven be tudja gerjeszteni a csajokat és a répát sem fogja lankasztani.
Márpedig az olyan külsejű srácok (ha még jóképű is mellette) a szórakozóhelyeken általában hamar becsajoznak. Ha szexhez akarnak jutni, könnyedén elérik.
Szóval miért akarnának összesen egy csajt, amikor ekkora hatalmuk van a női nem felett?
"Nem az van hogy naponta viszik haza sorban a fitneszes, feszes popsijú csajokat?"
Én rendszeresen edzek. De, ez van. Nem naponta, de hetente másik jó csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!