Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon pár mondat után már a találkozót erőltetik. Én csinálok valamit rosszul, vagy mással is ilyen nyomulósak?
Nincsenek fent fél pucér s..ge kint stílusú képeim, két arckép van és egy teljes alakos de ruhában.
26N
Nagyon szép és jó, hogy találkozó előtt 2 hétig azért kell írogatni, hogy kiderüljön mennyi közös van bennetek. Csakhogy sok férfi és nő a külsején és a testén kívül mást nem tud felmutatni. Nincs határozott véleményük, se hobbijuk. Akkor pedig milyen hasonlóságokat akarsz felmutatni? Miért nem elég az, hogy van két jóravaló ember, akiknek a céljuk ugyanaz.
Inkább az számít, hogy a személyiségük kompatibilis legyen, jól érezhessék magukat együtt.
"Csakhogy sok férfi és nő a külsején és a testén kívül mást nem tud felmutatni"
Ha te csak a külsődet tudod felmutatni, akkor nem egymást keressük. Erre jó.
"Ha te csak a külsődet tudod felmutatni, akkor nem egymást keressük. Erre jó."
Hú de megmondtad ugyan azt, amit én kifejtettem. Inkább lépj tovább, mert szégyen amit itt művelsz. Szerinted én és a többi válaszoló azért jöttünk, hogy veled beszélgessünk? Hányszor reagáltál már ebben a kérdésben?
21 nek sztem annyiban igaza van hogy nem neten fog az kiderulni hogy passzolnak e a felek.
A net tenyleg csak fixálasra valo joformán ha nagyvonalakban bejonnek egymasnak akkor megismetkedhetnek a valo életben is. Erre elég csak a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!