Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalon pár mondat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon pár mondat után már a találkozót erőltetik. Én csinálok valamit rosszul, vagy mással is ilyen nyomulósak?

Figyelt kérdés

Nincsenek fent fél pucér s..ge kint stílusú képeim, két arckép van és egy teljes alakos de ruhában.

26N

2021. márc. 22. 13:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon szép és jó, hogy találkozó előtt 2 hétig azért kell írogatni, hogy kiderüljön mennyi közös van bennetek. Csakhogy sok férfi és nő a külsején és a testén kívül mást nem tud felmutatni. Nincs határozott véleményük, se hobbijuk. Akkor pedig milyen hasonlóságokat akarsz felmutatni? Miért nem elég az, hogy van két jóravaló ember, akiknek a céljuk ugyanaz.

Inkább az számít, hogy a személyiségük kompatibilis legyen, jól érezhessék magukat együtt.

2021. márc. 22. 15:00
 22/33 anonim ***** válasza:
78%

"Csakhogy sok férfi és nő a külsején és a testén kívül mást nem tud felmutatni"

Ha te csak a külsődet tudod felmutatni, akkor nem egymást keressük. Erre jó.

2021. márc. 22. 15:01
 23/33 anonim ***** válasza:
93%
Probaltad mar, hogy szolsz nekik, hogy ez neked tul gyors? Hogyan akarsz komolyabb dolgokrol beszelni, ha mar ez kellemetlen, ciki, vagy barmi egyeb okbol kimondhatatlan? Megirod, hogy elobb meg szeretned ismerni neten keresztul egy kicsit es kesz. Ha neki ez megfelel, akkor beszeltek tovabb, ha nem, akkor nem. Nem gondolom, hogy ez egy felnott rovat kerdese kene legyen.
2021. márc. 22. 15:13
 24/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, mert nő vagy és van rád 100 másik jelentkező pasi. Szóval ha nem találkozol velük gyorsan, akkor nagyon nagy az esély rá, h egy másik pasi leakaszt. Sokszor jártam már így, hét 1 hét múlva már randizgatott a nő másikkal (mert én halogattam a randit) és össze is jött vele.
2021. márc. 22. 16:23
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

"Ha te csak a külsődet tudod felmutatni, akkor nem egymást keressük. Erre jó."

Hú de megmondtad ugyan azt, amit én kifejtettem. Inkább lépj tovább, mert szégyen amit itt művelsz. Szerinted én és a többi válaszoló azért jöttünk, hogy veled beszélgessünk? Hányszor reagáltál már ebben a kérdésben?

2021. márc. 22. 16:38
 26/33 anonim ***** válasza:
46%
Tessék?:D
2021. márc. 22. 16:44
 27/33 anonim ***** válasza:
5%
Külön tőled fogok írásban engedélyt kérni, hogy mikor és hány kommentet írhatok, jó? Incel barátom, nem kéne ilyen agresszívnak lenni :(
2021. márc. 22. 16:45
 28/33 anonim ***** válasza:
69%
Sajnálom, de annyira vérlázító amit itt művelsz, hogy a való életben nincs olyan ember aki önszántából elviselne téged.
2021. márc. 22. 16:49
 29/33 anonim ***** válasza:
51%

21 nek sztem annyiban igaza van hogy nem neten fog az kiderulni hogy passzolnak e a felek.

A net tenyleg csak fixálasra valo joformán ha nagyvonalakban bejonnek egymasnak akkor megismetkedhetnek a valo életben is. Erre elég csak a net.

2021. márc. 22. 16:49
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Mit is művelek? Hát pedig nekem a való életben is elég sok barátom van, úgyhogy ezt nagyon nem találtad el.
2021. márc. 22. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!