Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hová tűntek a nők a lezárások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a nők a lezárások óta?

Figyelt kérdés

30-as vidéki férfi vagyok, a Covid előtt hétvégenként tele voltak a szórakozóhelyek, belvárosi utcák, teraszok stb. fiatal nőkkel. Mióta lezártak mindent, értelemszerűen nincsenek, de mégsem látom, hogy online társkeresőkön annyival többen lennének. Hétvégén estefelé a Badoo-n kb. 10 nő volt online a százezres városomban, ami érthetetlen. Facebook randioldalát is átpörgettem 5 perc alatt, aztán elfogytak a lehetséges jelöltek.

Ezek a nők a járvány kitörése óta elvannak egyedül, nincs igényük ismerkedésre, beszélgetésre, intimitásra, szexre stb. vagy mi állhat a jelenség hátterében?

2021. márc. 21. 10:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Otthon vannak home office.ban!

Hugom szokott badoozni, szintén Szfvári, lúzer, beteg, perverz férfiak tömkelege.

2021. márc. 21. 11:05
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Én egyszer töltöttem le ezt a Badoot. Hát amilyen férfiak ott voltak... nagyjából 3 óra múlva már nem volt a telefonomon:D
2021. márc. 21. 11:07
 13/26 anonim ***** válasza:
65%
Talán nem akarnak Covid gyanús, idegen pasik lakására felmenni vagy magukhoz meghívni a lezárások miatt.
2021. márc. 21. 11:07
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
13. Kit érdekel a covid, ha nem vagy az idős szüleid, nagyszüleid közelében? Nem azt mondom, hogy várom hogy elkapjam, de saját magamat egyáltalán nem féltem tőle egészséges fiatalként. A családomtól pedig 100 km-re élek az ünnepek óta nem utaztam haza direkt emiatt. A nagyszüleim már megkapták az oltást, de pl a 60 körüli szüleim még nem.
2021. márc. 21. 11:11
 15/26 anonim ***** válasza:
32%
14-azt ugye tudod, hogy sok fiatal is belehalt már? Főleg a mutálódott verziókba.
2021. márc. 21. 11:14
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
Meg lehet találni a jó csajokat most is az utcán. Kérdés, hogy te odamersz-e menni.
2021. márc. 21. 11:17
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

15. Hogy is van, ha csak a fiatalokat nézzük? Nagyobb eséllyel halsz meg most is fiatalon úgy, hogy kimész az utcára és elüt egy autó, minthogy covidban halj meg. Ezt nem én találtam ki. Aki fiatalok meghaltak 0,1%, azok 90%-a is túlsúlyos vagy erős beteg volt.

Támogatom az oltásokat, lezárásokat, komolyan veszem a vírust, de nem kéne ott is rettegni, ahol nincs miért.

2021. márc. 21. 11:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Kihaltak
2021. márc. 21. 11:50
 19/26 anonim ***** válasza:
10%

"Aki fiatalok meghaltak 0,1%, azok 90%-a is túlsúlyos vagy erős beteg volt."

Több 20-23 közötti rokonom, ismerősöm beteg. ALig élnek. Lehet, nem fognak belehalni, de nekem biztos nem kell pár hét szörnyű rosszullét egy farok miatt.

2021. márc. 21. 12:23
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
19. Nekem is volt már beteg egy barátom, vagy az egyik volt iskolatársam is. Azt mondták szar volt, de az utóbbi 2-3 évben volt ennél súlyosabb megfázásuk, náthájuk is, mint amilyen betegek a koronavírustól lettek. De még egyszer mondom, ez csak a fiatal és egészséges emberekre vonatkoztatva mondom.
2021. márc. 21. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!