Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lányok legtöbbször miért gázlángolják a barátnőiket?
Figyelt kérdés
Sokszor észrevettem már, hogy van egy lány aki elkezd ismerkedni valakivel, és a barátnőik lebeszélik a srácról kitalált érvekkel, a lány pedig el is hiszi a "barátnő" aggályait. Miért csinálják ezt, féltékenyek, hogy többet fog lógni a sráccal a barátnőjük, mint vele?2021. márc. 21. 08:43
11/28 anonim válasza:
Férfi vagyok, úgyhogy nem jött be.
12/28 A kérdező kommentje:
Csak ezzel az a baj, hogy a lányok teszik ezzel magukat tönkre, végül is ehhez a férfiaknak semmi közük, ha a lány nem veszi észre a mérgező barátnőt.
2021. márc. 21. 09:08
13/28 anonim válasza:
Jól látod, semmi közöd hozzá, mégis itt hisztizel.
14/28 A kérdező kommentje:
Kamuzz nagyobbat, lányos a dumád.
2021. márc. 21. 09:10
15/28 A kérdező kommentje:
Talán mert sajnálom egyik barátnőmet, akit összehozták egy vadbarommal féltékenységből, aki most veri őt.
2021. márc. 21. 09:11
17/28 A kérdező kommentje:
Figyeljetek oda a kárörvendő barátnőkre nagyon lányok.
2021. márc. 21. 09:13
18/28 anonim válasza:
Egyszer "gázlángoltam" (használják ezt a kifejezést magyarul?) az egyik barátnőmet, mert megtudtam, hogy a srác többször erőszakos volt szex alatt az exe akaratnak ellenére, aki megmutatott pár belilult helyet és el is sírta magát, miközben mesélte. Azt mondta, hogy egyszerűen félt szólni és amikor mégis megtette, nem történt semmi.
Én ezt elmondtam a barátnőmnek, mert tudom, hogy korábban volt rossz szexuális tapasztalata, így érzékenyebb az ilyesmikre. Elmondtam neki, de azt is, hogy ezt csak elmondtam, ha folytatná az ismerkedést, akkor nyugodtan. Nem tette, hanem ő is beszélt az exszel.
Nyilván vannak kárörvendő és irigy lányok, de nem minden eset mögött van ilyen. Valamikor igenis jogos a dolog.
19/28 anonim válasza:
Kérdezőnek igaza van, tényleg gázlángolják. ÉS ha nem elég jóképű vagy tehetős a pasi, akkor lebeszélik róla.
20/28 anonim válasza:
Kérdező, rólad én is nagyon határozottan lebeszelnem a barátnőmet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!