Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen töketlenek egyes férfiak?
Senkit sem akarok provokálni, de sajnos a tapasztalataimmal kell egyetértenem egyelőre.
Adott az internetes társkeresés. Hogy harapófogóval kell kicincálni a szavakat, esküszöm, kiborít. Valamennyire én is unalmas vagyok, ezzel egyet is tudok érteni. De az az érdektelenség, ami ezeken az oldalakon zajlik... (Meg mindenütt a valóságban.) Egyszerűen semmire nem megy vele az ember.
Tudom, a nők közt is vannak ilyenek. De ők nem emiatt panaszkodnak ugyebár... Mondjuk azt sosem fogom megérteni, hogy minek tesznek ki ringyós fotókat, az meg már más téma, hogy a pasik még azt sem veszik észre, hogy fake a profilkép. Oda - vissza marják egymást. Egyszerűen darabokra szedik a másikat.
Ott tartok, hogy nem írok rá senkire, mert időpazarlás minden egyes személy. Szomorú vagyok, hogy nem lehet jót beszélgetni, nem lehet ismerkedni, mert mindig ott lesz feltételes módban még néhány személy, akik ismerkednének ilyen “feljöttem, mert uncsizok” dumával.
Mit lehet ezzel kezdeni? Tényleg nincs olyan korosztály, legalábbis nem találtam olyat, aki hajlandó törődni a másikkal, akarna bármit is. Van, aki képes azért előfizetni, hogy beszólogasson. Na az sem semmi.
Valami ötlet? Várom a csoda választ, ami nincs...
Sokminden lehet az oka. Attól is függ h milyen típusú srácokkal matchelsz. Ha olyannal akinek sok lehetősége van, akkor sokan elvárhatják h te udvarolj nekik..
Ha olyannal akiknek kevés, akkor lehet ez kommunikációs fogyatékosság, önbizalomhiány stb.. vagy neten nem tudnak ismerkedni. Szerintem énis ebbe a társaságba tartozom :D mondjuk nekem amikor voltak matcheim én azért írkáltam és próbálkoztam. De a sikertelenség okán már gondolkodtam, hogy kiírom ide, h valaki írjon már rám, "játszuk el", hogy ismerkedünk aztán véleményezzen őszintén.. mert az appokon csak ghostingolnak ha valami nem oké. de én inkább töröltam magam mindenhonnan. lehet ezt kellene kipróbálnod, h vkinek a véleményét kikérni aki nem ismer és úgymond nincs tétje, nyugodtan akár meg is bánthat, stb.
32/f
Én pont az ellentettje vagyok, imádtak velem írkálni a nők. Ertelmes dolhok közé beszúrtam bókot, flörtöt, stb.
Egyrészt belefáradtam, másrészt ehhez toppon kell lenni, és most a covidban csak depizek. Töröltem magam mindenhonnan, semmi kedvem ráírni senkire, gyerekkori barátra se.
14# Néha jó is a magány. Kicsit mással is elfoglalod magad, időnként jót tesz. Szeretek egyedül lenni, nem vagyok kapcsolatfüggő, valahol a kettő közt vagyok. Arany középút szerintem a legideálisabb.
15# 19 éves vagyok. (Ha már kérdezted.)
Fiatalság...Nyugi...Az idő majd formálja ezt a témát is!
Minden jót!
Én abból kezdek kiábrándulni (férfiként), hogy írok jó hosszú üzenetet, a másik fél kérdéseit részletesen megválaszolva. Tőle is rákérdezek ezekre a témákra, de válasz nem érkezik, ezek helyett újabb kérdések érkeznek, mint valami vizsga, komolyan mondom.
Manapság jellemző a társkeresők jelentős részére, hogy a tökéletest keresik és ha úgy ítélik meg: akárcsak egy paraméter nem stimmel, már lépnek is tovább.
Egyébként lehet az van amögött, hogy nem írnak részletesen vissza, mert pl. pórul jártak, ha túlságosan kiadták magukat, visszaéltek vele, esetleg zaklatás v. bármilyen formában.
Ha te tudnád, hány olyan fórum van, ahol megosztják egymással az emberek, hogy milyen üzenetet kapnak, vagy mire nem reagál a másik:D
Amúgy nem provokatív, de pont a fent említett dolog miatt, a csajok se sokkal jobbak sőt:D 1 szavas válaszokat tömegével lehet látni tőlük.
Ismerősöm panaszkodott, hogy sokszor egy visszaírást nem ér meg 10 soros egyedi üzenet.
Szóval ez inkább emberi sajátosság mint nemi, de ez oda vissza játszik szerintem. Az egyik fél elkezdte, a másik meg megtanulta a játékszabályokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!