Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya férfiak többségében inkább egyedül maradnak, mint hogy csúnya nővel jöjjenek össze?
Figyelt kérdés
Csúnya nőként akkor kinél van esélyem? (Megjegyzés: én nem szoktam senkit csúnyának tartani, ha ápolt, egyébként magamat sem, de tudom, hogy objektíven csúnyának számítok.)2021. márc. 17. 14:07
32/35 anonim válasza:
Mert talán csúnya férfiként elutasítottál egy csúnya nőt, és kíváncsi vagy más csúnya férfiak álláspontjára?
...ja...nőként írtad a kérdést...
33/35 anonim válasza:
Inkább verem halálomig a répát, minthogy egy csúnyával összejöjjek...
34/35 anonim válasza:
1. Miért kérdezik meg emberek, hogy valaki hány kiló? Hát ennek mi értelme? Ahhoz magasságot is kell tudni, hogy vmi fogalmunk legyen arról, hogy milyen testalkata van.
2. Miért mondja mindenki azt, hogy "senki nem csúnya"???? Dehogynem, irtó ronda emberek IS vannak. Nyilvánvaló, hogy ha vannak szép emberek, átlagosak, akkor vannak csúnyák is.
3. Nem tartottam magam rondának, a környezetem szerint sem vagyok az, de a társkeresőn pl. gyak.lag nem kaptam levelet. Most újraértékeltem magam és úgy döntöttem, elég ronda vagyok.
35/35 anonim válasza:
Hát, én inkább vagyok egyedül, mint valami csóró, lúzer pasival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!