Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya férfiak többségében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya férfiak többségében inkább egyedül maradnak, mint hogy csúnya nővel jöjjenek össze?

Figyelt kérdés
Csúnya nőként akkor kinél van esélyem? (Megjegyzés: én nem szoktam senkit csúnyának tartani, ha ápolt, egyébként magamat sem, de tudom, hogy objektíven csúnyának számítok.)
2021. márc. 17. 14:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
47%
20-as mesélj, hol. Kamaszkorom óta élek konkoly súlyfelesleggel és sose vol nőm.
2021. márc. 17. 19:04
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
21: Én meg 10 évig hobbi testépítő voltam, nem volt súlyfeleslegem és sosem volt nőm. Ez ilyen.
2021. márc. 17. 19:13
 23/35 anonim ***** válasza:
22-es Akkor nincs is értelme kigyúrnom magamat, legalább ettől a fáradságtól megkímélem magam.
2021. márc. 17. 20:37
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
23: Ha csak a nők miatt csinálsz bármit, akkor valóban nincs értelme. Csak saját magad miatt érdemes bármit csinálni, ameddig jól érzed magad benne. Ez nem csak a gyúrásra, de az égvilágon mindenre vonatkozik.
2021. márc. 17. 20:57
 25/35 anonim ***** válasza:

14-es

Ez esetben is igaz, hogy a gyakorin olvasott kép meg a valóság nagyon eltér.

2021. márc. 17. 23:01
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

"a CSÚNYA férfiak tudatában vannak a hátrányuknak, és valamivel kompenzálnak. Humorral. Intelligenciával. Udvariassággal. Tudással. Vagy akár csak remek vízvezetékszerelők, és készségesen tudnak ajánlkozni erre ;)

Ez máris vonzóvá teszi őket"

Jo kis friendzonetoltelek lesz belole :)

36F incel

2021. márc. 18. 04:02
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
A csúnya csajok is válogatnak, felsőbb kategóriás pasit akarnak, mint a saját kategóriájuk. Amúgy simán természetes dolog, így működik az élőlényeknél, higy a szebbet, jobbat választják.
2021. márc. 18. 05:18
 28/35 anonim ***** válasza:
Ha szexet akarsz, vagy csak egy nyalást, én itt vagyok. Ronda pasi vagyok, szép vastag farokkal, 35 év
2021. márc. 18. 05:19
 29/35 anonim ***** válasza:
59%
Én inkább magányos és szűz maradok, mint sem, hogy ronda, kövér, fogatlan nőket dugjak. Én inkább veszek magamnak PS5-öt és harcolok a Call of Duty Black ops Cold War nevű játékban a mocskos komcsik ellen.
2021. márc. 18. 10:19
 30/35 anonim ***** válasza:
Szóval férfiként kb 53 kg vagy kérdező?
2021. márc. 18. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!