Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudok ismerkedni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok ismerkedni olyan nővel aki kinőtt a ki mikor irjon és hány óra mulva válaszoljon jellegű játszijátsziból?

Figyelt kérdés

Vmi egészen hihetetlen amit egyesek leművelnek. Puhatolózás, finomkodás, értetlenkedés h miért nem veszi a jeleket a másik, nem képes gondolatolvasni akk hagyom is a francba brühü..

Létezik olyan aki ezeken már évek óta túlvan és hajlandó egyenesen mozdulni ha akar vmit?

2021. márc. 14. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Sokat nem vesztettek veled.
2021. márc. 14. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem teljesen értem mi bajod. Én jó néhány nővel ismerkedem most, és általában naponta néhányszor írunk egymásnak üzeneteket, de azok jó hosszúak, többször több sorosak általában. De olyan is van, hogy nem írok fél napig vagy (éjszakát is beleszámítva) 16 órán át néha. Senki nem hisztizik miatta.
2021. márc. 14. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

- Kinyitottad már az ablakot?

- Nem.

- De bent dohányzol. Képzelem, milyen szagok lehetnek ott.

- Megy az illatosító.

2021. márc. 14. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Én nem ismerkednék olyannal akinek ez áll az első helyen, hogy mások által létrehozott elvárások szerint ekkor vagy akkor kell írni, mert ha nem akkor az úgy nem jó.

De a kérdés alatti leírás stílusa botrányos, ez igaz.

2021. márc. 15. 01:30
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom, mi a gondod.

Szerinted az embereknek nincs más feladatuk, problémájuk, csak az ilyen, főleg ebben a munkaalapú társadalomban?

2021. márc. 15. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Én nem értem a kérdést, random szavak egymás után, de nem találok logikai fonalat. Lehet a csajoknak is ez a bajuk.
2021. márc. 15. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen elképesztő, hogy egy RTX 360 320 ezertől kezdődik.
2021. márc. 16. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!