Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ezek szerint tényleg vannak olyan szakmák, amiket ha meghall a nő, akkor hanyatt homlok menekül a legtöbb, mert mi az, hogy egy pasi nem családfenntartó (vérlázító)? Vagy mélyen hallgatni kell a fizetésről örökre a nő előtt?
nehogy már egy pasinak ne menjen könyörgök
okés, nagy a p.fa. De adj tippet hogy ( a menj mást tanulni 35 évesen, olyat, amiben pénz van-mérnök-IT, az ilyen matekos doldok számomra kizárva, mivel világ életemben sík voltam matekból). Szóval várom a tippeket, ha azt mondod, nehogy már nem menjen, mintha mindenkinek ennyit adnának.
Adtam tippet
- IT, bármilyen mérnöki szakma, könyvelés.
De mivel a matekhoz hülye vagy, így nincs mit tenni. De nehogy márbez is a környezet hibája legyen, hogy hülye vagy a számoláshoz! Ez kizárolag rajtad áll!
Ismét leírom: tovabbra sincs baj azzal, hogy Te igy erzed jol magad, meg azzal foglakozol amit szeretsz, de akkor ne sírjál már itt, hogy magányos vagy, és a Nők nem teged valasztanak, hanem egy életképesebbet, olyat, akire tudnak alapozni.
Bele is irtam, hogy azzal nem tudok mit kezdeni, hogy neked nem megy a matek. Es nem, neked van 1 bites agyad. Nekem megy a matek, nekem nincs gondom vele.
Én kérek elnézést, hogy nem tudom megoldani a nyomi életedet!
Egyébként mit vársz? Hogy majd a Nők feladják a kényelemüket, és megértik, hogy te ezzel akarsz foglakozni, - "neeem baj, lemondok a gyerekről is, hogy te azzal foglalkozhass, amibe nem kell annyi energiát tenni, es azt csinálhasd amit szeretsz, és nem olyat amiből esetleg csaladot lehet alapitani"
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!