Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ezek szerint tényleg vannak olyan szakmák, amiket ha meghall a nő, akkor hanyatt homlok menekül a legtöbb, mert mi az, hogy egy pasi nem családfenntartó (vérlázító)? Vagy mélyen hallgatni kell a fizetésről örökre a nő előtt?
Írj rá mindkét válaszadóra üziben, és látni fogod, hogy két külön felhasználó... Okostojás. :D
27/L
Szóval szeretsz! Tudtam én! :)
Szerintem járnunk kéne.
Én is tanult ember vagyok, de amit végeztem nem piacképes. Csak közszférába lehet vele elhelyezkedni, esetleg ha Msc-t csinálnék hozzá akkor van pár szarul fizetett állás versenyszférában is.
Ezért nem is dolgozom benne, teljesen más területen vagyok, viszont a fizetés diploma ide vagy oda, szar.
Tudom, tudom akkor miért tanultam ezt, miért nem mentem máshova blabala
Válasz: ez érdekelt, ebben voltam jó középiskolában. Ez van.
Hogyan legyek villamosmérnök ha nem érdekelt a fizika és emiatt szar is voltam benne? Stb.
Szóval ezek szerint akkor én most szar vagyok és soha nem fogok kelleni a nőknek?
Hogyan legyek villamosmérnök ha nem érdekelt a fizika és emiatt szar is voltam benne? Stb.
Szóval ezek szerint akkor én most szar vagyok és soha nem fogok kelleni a nőknek?
Igen, én is et tapasztalom biológusként (10 ból 1 akinek van kapcsolatrendszere, vagy profi ebben, meg nyelvekben az elcsíphet 1-1 zsíros állást, de a legtöbb kevéske pénzért dolgozik). És nem szeretem se a fizikát, se a matekot, amik fizetnek (közgáz, pénzügy, gépész-villamos mérnök, stb). Ez van. Emiatt eláshatjuk magunkat.
Nem feltétlenül. Biztos van olyan Nő, akinek ez a szint is megfelel..(és persze nem akar gyereket).
Nincs ezzel gond, h te ebben akarsz dolgozni, csak akkor nem a Nőket kéne hibáztatni a sikertelenségetek miatt.
49.
De mondjuk kezdetnek nem ártana úgy megállapítani a bérezéseket, hogy a "sikertelenebb" munkakörökben sem (kizsákmányoló módon) éhbért kellene osztogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!