Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki úgy gondolja, hogy nem rázna le egy olyan 30 éves férfit, akiről ismerkedés alatt megtudja, hogy még nem volt még barátnője és akár járna is vele, ha egyébként szimpatikus?
8.
Nagyon sokáig egy vékony, önbizalomhiányos srác volt, nagyon későn kezdett el udvarolni a lányoknak és sok visszautasítás és csalódás érte. Már nem szűz, de csak 2-3 -szor szexelt egész életében.
11, ezt értem, csak sajnos így meg nagyon nem tanultál úgymond semmit. Nem tudod, milyen együtt élni valakivel. Erre nyilván ezért vállalkoznak kevesebben.
Egyébként a kedves lepontozómnak üzenem, hogy az okosabb emberek igenis tanulnak a hibáikból, a hülyék szoktak sokadjára is megragadni ugyanazon a szinten. Azzal meg nem lehet mihez kezdeni.
Ettől még áll, amit mondtam. Valid, hogy minden életszakasznak megvan a sajátossága. Ez a kapcsolatokra is igaz. Aki ezt kihagyja, hátrányba kerül. Ezen nincs mit szépíteni, én nem a fogtündér vagyok, hogy finomkodjak. :D
Azt mondom kérdező, hogy hazudni ne hazudj semmiképpen! Dobtam én már ki pasit, mert azt kamuzta, hogy volt nője és nem. És kiderült. És azt mondtam, hogy nem az a baj, hogy 23 évesen nem volt párja. Azt el tudtam volna fogadni. Az a baj, hogy átvert és én nem fogok megbízni benne, akkor meg kapcsolatra sincs szükség. Ennyi.
26N, én leszek az igen, és mehetsz aludni.
Nekem sem volt még párkapcsolatom, teljesen megértem, ha valakinek úgy alakult az élete, hogy nem jött össze. Viszont ilyen esetben az is érdekelne, hogy mi volt az oka, persze kölcsönösen én is elmondanám a főbb okokat, és így tiszta. Az exek bekamuzását nem tartom jó ötletnek, jobb egyenesnek lenni.
Próbálj meg olyan lányt találni, akinek még szintén nem volt, itt is rengeteg ilyen kiírást láttam, és közvetlen környezetemben is van. Együtt majd kitaláljátok, mit hogyan kell csinálni.
Személy szerint sokkal gázabbnak tartom, ha valaki a 10+ exéről tart hosszas monológokat.
Igen! Így is hülyét kapok a gondolattól, hogy mit csinált az exével a párom...mégha az egy dagadt, egyáltalán nem szép csaj volt is és csak rosszat hallottam róla.
Jó is lenne, ha nem lett volna előttem senkie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!