Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudhat a legjobb barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudhat a legjobb barátnőm, hogy ilyen szinten rajonganak érte a férfiak?

Figyelt kérdés

Kérdeztem, hogy mi a titka, de elméletileg nincs semmilyen titka, csak simán "normális és barátságos" mindenkivel. Nem egy csúnya lány, de nem is kifejezetten gyönyörű, semmi extra. Azt gondolom, hogy külsőt illetően nagyjából egy szinten vagyunk. Elég nyitott személyiség, néha véleményem szerint kicsit túlságosan is, de persze én is szeretek vele lenni, jó társaság. De egy kedves, extrovertált személyiség önmagában csak nem magyarázat?! A "top pasik" is a lába előtt hevernek, néha mutogatja, kikkel "kavart" és le vagyok döbbenve. Akkor is mindenki vele foglalkozik, ha sokkal szebb lányok is vannak a társaságban. Szeretnék legalább tizedennyire sikeres lenni a férfiak terén, de nekem évek óta nem jön össze normális kapcsolat és őszintén szólva nincs is miből "válogatni". Persze így látatlanban nehezen lehetne egy ilyen kérdést megválaszolni, de kíváncsi lennék az ötletekre.

24/N és 25/N

2021. márc. 11. 12:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
44%

Nem egy "csini csaj", egyszerű és sportos. Ezért nem is gondolom, hogy csak megdugni akarják, egyáltalán nem az a típus"

Azt nem ő dönti el , hogy milyen a kisugárzása" ha hó " . Amelyik nőre sok hapsi utazik azt dugni akarják, általában az egyszerűbb nőket könnyebb esetnek tartják mint egy felvágós barbi babát.

2021. márc. 11. 13:26
 22/33 anonim ***** válasza:
67%

#14 azt a reszt hogy alvason kivul nem tortent semmi, azt veletlenul se fogd am fel:D

Nagyon erosen probalod itt a minden no r*banc szarodat ideeoltetni:D

2021. márc. 11. 13:27
 23/33 anonim ***** válasza:
44%

A részegen bulikában fetrengés mit bizonyít? Azt, hogy a srác tudja mi az, hogy NEM. Ha a kis ribi barátnőd igent mond, szerinted a fiú mit mondott volna? "Ohh kisasszony, elnézést, kegyed túl részeg, nemet kell mondanom". HÁT NEM! Nincs realitásérzeted? A kislány azért népszerű, mert kelleti magát mindnekinél.

Meg a srác várt volna, de a barátnőd már mással találkozgat? Te tényleg egy kis ribire vagy féltékeny? Az eszem megáll, hogy ennyire nincs tartása valakinek.

És még azt mondják, az egyetemisták mennyire értelmesek.

Nem...feladom...

2021. márc. 11. 13:29
 24/33 anonim ***** válasza:
65%

"Ohh kisasszony, elnézést, kegyed túl részeg, nemet kell mondanom".

Ha te nem ismersz ilyen férfiakat, akkor sajnálom, hogy apád (ha ismerted) erre tanított.

2021. márc. 11. 13:48
 25/33 anonim ***** válasza:
83%

Jajmár, emberek. Tipikus szűzk*rva. Az a fajta, aki minden pasival flörtöl, mindegyikkel incselkedik, ezért azok azt hiszik, hogy elérhető, aztán amikor szexre kerülne a sor, inkább "csak aludjunk", "jaj, most mennem kell" . Kelleti magát, mert élvezi a figyelmet meg a rajongást, de ennél tovább nem megy. A pasik meg azért ostromolják még egy ideig utána, mert egy darabig elhiszik, hogy tényleg meg lehetne dugni, csak a múltkor nem jött össze, mert "biztos csak túl részeg volt", "biztos éppen sietett valahova" stb. Akkor kopnak le, amikor leesik a tantusz, hogy sosem fog velük lefeküdni.

Volt egy ilyen barátnőm nekem is régen, csinos, de semmi extra, ő is csak "közvetlen" meg "extrovertált" de hát jajj, mindig félreértik a pasik, nahát 😂 közben láthatóan húzta az agyukat.

2021. márc. 11. 13:48
 26/33 anonim ***** válasza:
78%
25 teljesen egyetértek.
2021. márc. 11. 13:51
 27/33 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy nekem is az jön le, hogy a csaj egy komolytalan kis senki. Oda van egy csoporttársért, részegen együtt alszanak (oké, állítólag szex nem volt) majd meggondolja magát és utána dobja a srácot? Akit eleve kinézett magának és jó pasi? Nem sántít itt valami? Szerintem is mindenki dugni akarná, csak ő játssza ezt a húzd meg, ereszd meg játékot. Mert ha olyan jó nő lenne, már lenne egy normális kapcsolata ennyi idősen.
2021. márc. 11. 13:54
 28/33 anonim ***** válasza:
18%

24-es: Gratulálunk! Ön nyerte a mai legálszentebb, legképmutatóbb, leghányingerkeltőbb hozzászólásának díját!

Amúgy meg tudod mit, igen, engem erre tanítottak.

És ha azt meséltem volna apámnak, hogy berúgtunk egy nővel, aki le akart velem feküdni, és én is vele, de inkább elhajtottam, mert "nem akarom kihasználni" és csak aludjunk... Hát szégyellt volna utána 🤣

2021. márc. 11. 13:59
 29/33 anonim ***** válasza:
95%

Tehat nem akar dugni, elvileg kapcsolatot akar. De minden pasinak kelleti magat, szamolja oket es..."kavar". Reszegen fetreng egy ismeretlen pasiv 1 agyban, aki siman megdugta volna, ha igent mond a dragasagom.

Amint egy pasi jobban megismerne, o megijed es ki tudja hany masik pasinak kelleti magat, mikozben a srac meg szeretne megismerni.

Tehat a leanyzo: eretlen egy kapcsolatra, alacsony onbecsulesu, szuz..rva, es nem tudja fogadni a pozitiv erzeseket.

Komolyan ezt veditek, meg a kerdezo erre feltekeny? Lol

2021. márc. 11. 17:29
 30/33 anonim ***** válasza:
38%
Körülírtál egy külsőre átlagos, fiatal, jó személyiségű lányt. Azoknál a férfiaknál, akik komoly kapcsolatban gondolkoznak, az ilyen típusú lányok/nők állnak a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, megelőzve az insta celebeket, sőt még a szépségkirálynőket is. Tehát nincs min csodálkozni, ő az a típusú nő, akit a férfiak párjuknak választanak.
2021. márc. 11. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!