Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudhat a legjobb barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudhat a legjobb barátnőm, hogy ilyen szinten rajonganak érte a férfiak?

Figyelt kérdés

Kérdeztem, hogy mi a titka, de elméletileg nincs semmilyen titka, csak simán "normális és barátságos" mindenkivel. Nem egy csúnya lány, de nem is kifejezetten gyönyörű, semmi extra. Azt gondolom, hogy külsőt illetően nagyjából egy szinten vagyunk. Elég nyitott személyiség, néha véleményem szerint kicsit túlságosan is, de persze én is szeretek vele lenni, jó társaság. De egy kedves, extrovertált személyiség önmagában csak nem magyarázat?! A "top pasik" is a lába előtt hevernek, néha mutogatja, kikkel "kavart" és le vagyok döbbenve. Akkor is mindenki vele foglalkozik, ha sokkal szebb lányok is vannak a társaságban. Szeretnék legalább tizedennyire sikeres lenni a férfiak terén, de nekem évek óta nem jön össze normális kapcsolat és őszintén szólva nincs is miből "válogatni". Persze így látatlanban nehezen lehetne egy ilyen kérdést megválaszolni, de kíváncsi lennék az ötletekre.

24/N és 25/N

2021. márc. 11. 12:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%

Bírom hogy valaki kiír egy tök szimpla kérdést és közben meg mindenki másról beszél, meg nagyon meg akarja magyarázni hogy a kérdező gondolkodásmódja miért nem jó. Hagyjuk már!

Van egy csaj, akire mondjuk azt hogy kedves, nyitott, átlagos és mennek utána ezerrel. Mindegy hogy miért mert a sokból lesz olyan sok aki meg akarja dugni de mindig lesz legalább 1-2 aki meg többet.

Ne kössünk már mindenbe bele!

Kérdező visszatérve az eredeti kérdésre erre sajnos én sem tudok jobbat. Nekem is van ilyen ismerősöm. Volt legjobb barátnőm, évek óta nem beszélünk már, de nagyjából 14 éves kora óta mindig van/volt kaocsolata. Volt sok pasija, mindegyik másmilyen. A csajszi nem egy átlagon felüli valaki. Rendes, normalis, picit lázadó, csinos de semmi extra. És amióta ismerem, mindig volt nála érdeklődő ilyen is, olyan is, komolytalan és komoly is.

Nem tudom mi az oka. Talán a maganlbiztosság egy fontos tenyező, ami eszembe jut de más nem.

Szerintem azt tudod tenni, higy figyeled a barátnőd, társasagban, általában hogy hogyan viselkedik, miket mond, hogyan mondja stb kicsit elemzed magadban hogy konkrétan mit csinál. Nezed a kisugárzásád kicsit vizsgálgatod magadban és hátha egyszer latsz olyat ami srgítséget nyújt

2021. márc. 11. 13:13
 12/33 A kérdező kommentje:

Szeptemberben például megmutatta az egyik csoporttársát, aki tetszett neki. Gondoltam magamban, hogy esélye sincs ennél a pasinál, fényévekkel jobb mint ő csajban. Pár hét múlva mesélte, hogy valami szakos buli után

részegen együtt aludtak, de nem történt semmi, mert ő végül is nem akarta és a srác nem erőltette. Utána még hetekig írogatott neki a srác és személyesen is fűzögette, hogy jó lenne jobban megismerni, és menjenek el egy rendes randira, de addigra a barátnőm már mással találkozgatott.

2021. márc. 11. 13:13
 13/33 A kérdező kommentje:
11-nek pedig köszi a normális választ! :)
2021. márc. 11. 13:15
 14/33 anonim ***** válasza:
59%

"Pár hét múlva mesélte, hogy valami szakos buli után részegen együtt aludtak"

ezt magyarázom drága. Ez a csaj bárkivel összejön, tetszeti magát és keringőre hívja a pasikat. Persze, hogy bepróbálkoznak nála. És te erre vagy féltékeny? Részegen pasikkal összefeküdni és mennyiségre menni? Gratulálok.

És még én vagyok a hülye.

2021. márc. 11. 13:16
 15/33 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, te tényleg nem látod a választ a saját mondataidban?

Barátnőd egy olyan csaj, aki:

- nyitott az alkalmi kapcsolatokra (értsd: elköteleződés nélküli bXszásra).

- elérhetőnek érzik a férfiak.

Érted?! Nem túlságosan gyönyörű de kellően csinos, és szeret "kavarni". A férfiak pedig elérhetőnek látják... Hát az ilyenek úgy vonzzák a férfiakat, mint a mágnes!

2021. márc. 11. 13:16
 16/33 A kérdező kommentje:
14-es inkább ne szólj hozzá többet, látom, nem érted a lényeget.
2021. márc. 11. 13:20
 17/33 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon is érti a 14es
2021. márc. 11. 13:22
 18/33 anonim ***** válasza:
75%

Egyik válaszoró reflektalva:

Ha a lyuk tényleg csak lyuk lenne, akkor a Brad Pitt kaliberű, extrém jóképű pasik a karakószörcsögi 120 kg-os, 8 általánossal rendelkező, pattanásos, zsíros hajú Bözsikét is kezelgetnék. De ugye ez nem így szokott lenni;)

Tehát azért a lyuk az lyuk csak addig igaz, amíg a csajon mondjuk nincs felesleg, max kb 5-10kg HA egyenletesen oszlik el, nem bűnronda az arca, van melle és/vagy segge de amúgy ezeken kívül semmi extra.

Amúgy meg még az jutott eszembe, a volt barátnőmről (barát barát) hogy ő pl nagyon tudatos magát illetően, mindig is az volt, magabiztos volt mindig is.

Emlékszem jópár éve kinézett magának egy srácot (még gimnazisták voltunk), mi voltunk elsősök a srac meg már végzős. Es azért elsőben az nagy dolog volt ha ismertél egy idősebbet pláne vele jártal. Szóval a lány nézegette, majd bejelölte ismerősnek és ráírt a fiúra. Beszélgettek valameddig majd pár hetre rá össze is jöttek és tök sokáig együtt voltak. És akkor ő meg csak egy kis elsős volt v hát voltunk a srác meg talán 19 volt már, ami persze felnőtteknél fel se tűnik, de akkoriban 5 év még sokat számított, hiszen az egyik épp hogy kiszakadt a "dedóból" a másik meg az egyetem küszöbén állt.

Szóval ez alapján is azt tudnám megerősíteni hogy ez a bátorság, ha kell, ha akarom akkor megszerzem emellé teli önbizalommal. Persze nem is csúnya csajszi, meg pl nagyon-nagyon vékony aki sokaknak bejön, de amúgy semmi extra.

2021. márc. 11. 13:23
 19/33 anonim ***** válasza:
37%

Feladom....

Nem érted, hogy a pasiknak egy ilyen csaj azért kelendő, mert könnyű nála bepróbálkozni? Miért vagy erre féltékeny? Miért nem érted, hogy a pasiknak, pláne 25 alatt a lyuk az lyuk és tök mindegy milyen?

felőlem dugjál részegen a top pasikkal mit érdekel... hajrá

2021. márc. 11. 13:23
 20/33 A kérdező kommentje:
Akkor miért akarja azt bizonygatni, hogy a barátnőmet csak megdugni akarja mindenki, aztán eldobni, mint egy rongyot? A fentebb leírt történet bizonyítja az ellenkezőjét.
2021. márc. 11. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!