Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol, kikkel kellene ismerkedne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, kikkel kellene ismerkednem ilyen tulajdonságokat nézve?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

- Egyetemista lány vagyok. Bölcsész szakon vagyok, érdekelnek az emberek, szeretek segíteni, tanácsot adni, beszélni.

- Vidám, pozitív, jó kedélyű lány vagyok.

- Fiatalon szeretnék családot, értem ez alatt azt, hogy ha összejönnék azzal a sráccal, akit biztosnak érzek, pár éven belül csapnék esküvőt, jöhetne gyerek is akár.

- Nem büdös a házimunka, mosok, főzök, takarítok

- Sosem volt egyéjszakás kalandom, sem szexkapcsolatom, nem is tervezem, hogy legyen.

- Átlag hobbikkal rendelkezem, de rugalmas vagyok, feltalálom magam mindenhol, minden helyzetben, jöhet buli, színház, kirándulás, mozi.

- Nem érdekel a másik vagyona, elértem már dolgokat és építem a saját életem önerőből felfelé, nem sugardaddyre vágyom.

- Sportos alakom van, csinosan öltözködöm, ápolt vagyok, az arcom pedig külső vélemények szerint szép.

DE!

- Makacs vagyok gyakran.

- Karakán vagyok, ami a szívemen, a számon.

- Van egy féltékeny oldalam, a külön bulizást nem tudja befogadni a lelkem, agyam

- Tipikus fővárosi lány vagyok, nem tudnék vidéken, kisebb városban élni

- Nem tervezek a jelenlegi otthonomból elköltözni a közeljövőben.

- A hozzám hasonló értékrend mellett a külsőt igenis nézem, szeretném, ha a párom nálam 15 centivel magasabb lenne, kb 25 kilóval több lenne, és nem lenne csúnya, előnytelen arca.

Hogyan kellene ismerkednem, főleg ebben a vírusos, karanténos időben?

Egyszerűen vagy szexet akarnak a pasik, vagy pedig értelmileg jóval alattam vannak, vagy elhal a beszélgetés egy idő után.

Min változtassak, mit titkoljak, mivel kezdjek, hol próbálkozzak? Hobbicsoportokat nem találok, olvasni, sütni szeretek, filmezni, ilyenek, de ilyen FB csoportokban vagy nők vannak, vagy senki nem ír rá senkire.

Köszönöm, ha tanácsoltok, írtok!

2021. márc. 10. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem te vagy az a kérdező aki mar feltucat verzioban feltette ezt a kerdest, ajanlottam egy halom hobbicsoportot ramirtal, elkezdtünk beszélgetni, lett egy csomo kozos tema aztan hirtelen eltuntel a semmibe :D
2021. márc. 10. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Regisztrálj fel pár társkeresőre és próbáld meg kiszűrni a normális férfiakat.

Nem egyszerű tudom mert sajnos az férfiak 99.9% hazudni fog rengeteg dologban de ha ügyes vagy egy rendes és számodra megfelelő férfit fogsz találni.

Hidd el még léteznek lovagias férfiak akik tudnak udvarolni egy nőnek és tenni azért hogy elnyerjék a szívét :)

2021. márc. 10. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Itt GYK-n mindenki tökéletes, mindenkinek van mindene is átlag bré 20 alatt senkinek sincs, fizetés alap a fél milla, 1-2 diploma alap. Szerintem GYK-nál jobb ismerkedős oldalt az életbe nem fogsz találni, ha itt nem találod meg életed párját, akkor sehol!
2021. márc. 10. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek az utolsóval. Azért te is tudsz ám válogatni, ugye érzed?

20 cm-mel legyen magasabb, ne legyen előnyltelen arca. Hát basszus ezek után nincs kedvem rádírni. Még nem is ismered a másikat, nem az a lényeg, hogy legyen bennetek közös, hanem az arca, amiről kb senki nem tehet, hogy milyennek alakul. Megnézném a tiédet is, mire ez a szertelen büszkeség.

2021. márc. 11. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

"Értelmileg jóval alattam vannak."

Köszönjük, Emese. :D

2021. márc. 11. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Irj ram en pont egy ilyen not keresek aki ada kulsore nekem is ez a vagyam
2021. márc. 11. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Én a 25 kiló pluszt tudom hozni. Szerintem töbet is. Járunk?
2021. márc. 11. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Tanácsolni tudok, Te eldöntöd hogy megfogadod vagy sem.

Amiket a ‘DE!’ részbe írtál nem igazi problémák, mindenkinek megvan a saját személyisége, valaki a visszahúzódó embereket, mások a spontán típust nem szeretik... A kinézetre tett rész viszont furán hat. Nem kell ronda elhanyagolt férfivel párkapcsolatba lépni, de amikor centiken és kilókon be van határolva az ideális pár az szerintem baj. Ha van 10 jelölt (pl. Online társkereső) és mindegyik egyformán ‘jó’ belső tulajdonságokkal rendelkezik, válaszd a számodra legjobban kinéző, de a kinézet évek után változik, a belső értékek nem. Viszont az hogy valaki kívül-belül hibátlan legyen szinte lehetetlen.

Fővárosban szeretnél élni vagy nem. Én ezt is kihagynám. Van preferenciád, ezt le is kell tisztázni, de ez csak akkor fontos ha összeköltözés, közös életen gondolkodtok. Addigra meg csak megismered a családját, ő is a Te családod és lehet megtetszik a vidéki (városi) élet. Voltam már több városban, Szeged közel sem Budapest méretű, de ott is zajlik az élet. :) Mond meg hogy neked Budapest az elképzelésed, de ne zárkózz el semmitől. Ha 2 év házasság után Debrecenbe jobb munkát kap a jövendőbeli akkor vége a kapcsolatnak?

Ha ezeket kihagytad volna és valami társkereső oldalon találom meg ezt akkor valószínű írtam volna azonnal mert leírás alapján ilyet szeretnék magam mellé.

Mint tudjuk interneten mindenki azt mond amit akar... arra hogy hol próbálkozhatsz karanténos időben..., itt is, csak másik (ismerkedés) topicban vagy társkereső (javaslom hogy NE tinderen, szerintem az nagyon felületes, ott inkább a külsőségek számítanak, de ízlések és pofonok valakinek az fontosabb)

2021. márc. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!