Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, férfi ma Magyarországon akinek nincs sok pénze és még is (mások által) csinosnak, szépnek mondott barátnője van?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 13:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az a lényeg, hogy annak a férfinak tetszen, akivel együtt van. Kit érdekel mások szépnek gondolják-e? Az ilyen másoknak való megfelelési kényszer miatt van, hogy sokan nem találnak párt. Mert nem azzal foglalkoznak, hogy ők el tudják-e képzelni vele az életüket, hanem hogy a környezetük szerint milyen.
2021. márc. 10. 15:31
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem három ilyen kapcsolatom volt, 11,2, 4 évig.

Az utolsónál már lakásom se volt, és az összezört szuzukimat is csak egy év után tudtam pótolni.

+ még már ötven felett voltam ő meg 30 alatt.

Azt nem tudom mások szemében mennyire volt szép, nagyon csúnya nem lehetett.

Nekem meg nyilván a legszebb volt.

2021. márc. 10. 15:56
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Az unokatesóm gyönyörű, instán is vannak fenn nagyon dekoratív képei, de az életben is szép. Nádszál karcsú (sajnos régen anorexiás volt, de most már jól van) az arca is nagyon szép. Az ismerőseim sokszor ha meglátják a hozzászólását valami posztomnál megnézik és megkeresnek, hogy róla érdeklődjenek.

A barátja gimnáziumi tanár, ráadásul még csak gyakornok. Mindketten 24 évesek, egyik előtt sem áll fényes karrier.

2021. márc. 10. 16:07
 14/33 anonim ***** válasza:
85%
van, az öcsém. 21 éves, tanul. anyámék nagyon csórók, minden számlával sakkoznak, hûtõ többségében üres. Öcsém odaköltözött a tehetõs barátnõjéhez, már 3 éve együtt vannak. suli mellett próbál dolgozgatni de nagyrészt a barátnõje rakja a kapcsolatba pl neki van saját autója, saját lakása és gazdag apja. öcsém ezzel ellentétben még a jogosítványt sem bírta elkezdni, anyáéknak szokott pénzt küldeni hogy ki tudják fizetni a hitelt. de jól megvannak egyébként
2021. márc. 10. 16:17
 15/33 anonim ***** válasza:
41%
Ennyi álszent idiótát. Szegényebb férfival összeállt a nő hogyne mesélj még pubi. Van az a hülye aki még beveszi a dajkamesét?
2021. márc. 10. 17:58
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
#15 azért mert téged soha nem szerettek még õszintén, létezik ilyen. nem csak felszínes kapcsolatok léteznek. 14 vagyok, az öcsémék õszintén szeretik egymást, együtt tervezik a jövõjüket, csak a lány oldaláról támogatják is õket.
2021. márc. 10. 18:58
 17/33 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is volt.

Sőt, volt olyan lány is, aki még azt sem engedte, hogy egy hamburgerre meghívjam. Ja és nem azért h lekoptasson, mert utánna is találkoztunk, sőt!

Szóval nem mindenki a pénzre hajt, meg nem mindenki felszines. Ha miller lennék, direkt lenne vmi szakadtabb autóm. Azzal járnék randira :D Neken olyan pár kell, aki engem szeret, nem a pénzem. Am sem tartanék el dologtalan picsát. Az más ha a párom ön hibáján kívűl tamogatasra szorul.

Aki azt mondja, hogy minden csaj csak a pénzre hajt, az 90%ban egy lúzer. És erre keni a sikertelenségét.

2021. márc. 10. 19:08
 18/33 anonim ***** válasza:
Relatív. Mi számít "sok" pénznek? Egyeseknek a nettó 400 is sok, másnak meg a nettó havi másfél millió sem az. Mit jelent a "sok pénz"?
2021. márc. 10. 20:50
 19/33 anonim ***** válasza:
24%

Így nem jó a kérdés, mert van.

Viszont ha azt kérdeznéd, van e olyan adócsaló / gyilkos / csaló / sikkasztó / tolvaj aki tele van pénzzel de nincs nője, hiába akar, na akkor arra a válasz a nem.

2021. márc. 10. 20:55
 20/33 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjuk már ezt az ócska dumát.

A férfiak elég nagy része nem keres 400-at, főleg nem nettóban.

Nagyobb részük mégis párkapcsolatban él.

Én is, már több, mint 40 éve, ami nem egy nagyon hosszú kapcsolat, hanem több, de min 2 éves.

Egyik nőm se járt szolárium a, műkörmöshöz,

egyiknek se volt 10 ezernél drágább cipője.

Nehogy már egy ápolónô, vagy bérszámfejtő, de még egy magasabb állású se áll szóba veled Maldív szigeti nyaralás nélkül. Egy jó nyalás inkább számít. Annak a titka meg a szerelem.

Én sajnálom azt, aki kimarad abból.

2021. márc. 10. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!