Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem bírom szex nélkül? Régebben prostikhoz jártam, de nem szívesen járok olyan helyre. Ahhoz hogy párom legyen semmi esélyem.Valahogy ki ehet bírni szex nélkül? 31f
"mégsem okozott ez nekem gondot mikor már nem maradt remény a becsajozáshoz"
Nem tudom, számomra egyszerűen elképzelhetetlen lenne, hogy felhívjak egy vadidegen csajt és szexuális témáról beszéljek vele, konkrétan, hogy mikor baßhatom meg...
Ha meg is tenném, az még inkább furcsa és lehetetlen lenne számomra, hogy odamenjek és csak úgy lefekdüjek vele.
Aki ezt meg meri csinálni, telefonon felhív egy rißancot, odamegy, megdugja az NEM TUD normál ,egyszerű csajokkal beszélgetni? Ergo nem tud csajozni? Ezt ne mesélje be nekem senki. Hogy ahhoz tökösebbnek kell lenni, hogy odamenjünk a csajhoz az utcán, minthogy felhívjunk egy prostit és lefeküdjünk vele tök ismeretlenül. Na nee...
11#
A prostinál nincs para, felhívod mikor tud fogadni, elmész hozzá, és ott a többi az ő dolga, mármint ő gondoskodik róla hogy minden úgy történjen ahogy történnie kell...
Csajozni viszont nem tudok, beszélgetni azt igen, tudok velük, szép is volna ha azt sem tudnék.
Viszont kapcsolatot kialakítani velük, mindig teljesen esélytelen küldetés volt eddig, nem érdekeltem túlzottan egyiket sem soha, és a legtöbb engem sem érdekelt, ha mégis, legtöbbször foglalt a nő.
Ezért maradtak a prostik, sokukkal egészen jól ki lehet jönni abban a szűk órában amit náluk töltök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!