Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár nélkül ki lehet bírni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nélkül ki lehet bírni az életet úgy hogy pedig szeretnék társat?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, azt érzem hogy nekem sosem lesz párom. Úgy érzem ha sosem lenne barátnőm akkor üres lenne az életem mert a normális szerintem az lenne ha az ember nem egyedül él és lesz idővel családja. Folyamatosan azt érezném hogy nekem valami kimaradt ami másoknak már jóvel korábban is összejött. Csodaként tekintenék arra ha találnék egy hozzám való lányt.
2020. nov. 14. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Annak ki lehet bírni, aki önként mondd le róla, pl. a katolikus papok.

Te inkább tanulj meg csajozni, még fiatal vagy, előtted az élet. Beszélgess a nőkkel, ismerd meg a gondolkodásukat, vágyaikat stb.

2020. nov. 14. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Mindent tegyél meg azért, hogy legyen párod és ne a "úgyse fog sikerülni" jegyében.
2020. nov. 15. 05:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg ember van aki tudatosan hagyja ezt ki az életéből. Szóval simán meglehet lenni nélküle. Bár ezek az emberek nem is szeretnének a jelenlegi életükön változtatni.

És ha netán jönne is véletlenül magától egy párkapcsolat. Mivel az pont hogy megváltoztatná ezen emberek életét azonnal lekoptatják a próbálkozó delikvenst.

Ők azok akik a munkájuknak vagy a hobbijuknak élnek.

Akik milliókat / 10 milliókat költenek el valamire ami az ő szenvedélyük.

És ez halálukig így is marad.

Vagy egy hónapban 200 óra +-t dolgoznak vagy eleve olyan munkakörük van ami ennek nem kedvez. 24 óránként változó beosztások pl. Rendőrég, katonaság, eű...és társai.

2020. nov. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!