Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem bírom szex nélkül? Régebben prostikhoz jártam, de nem szívesen járok olyan helyre. Ahhoz hogy párom legyen semmi esélyem.Valahogy ki ehet bírni szex nélkül? 31f
"Régebben prostikhoz jártam, de nem szívesen járok olyan helyre"
Milyen helyre? Régebben még oké volt a prostizás már nem? Nem igazán értem... oké, most vírushelyzet van, csomó korlátozás, de már miért nem jó ez a megoldás?
Vagy akkor csajozz. Ha kurw@hoz el tudtál menni, akkor ne már, hogy egy csajt "összeszedése" ne menne...
Én nem tudok csajozni, de soha nem lenne ahhoz sem bátorságom, hogy k$ßvázni elmenjek. Azért nem is értem, miért írják itt sokan idősebb korban is szűz férfiaknak, akik nyilvánvalóan nem jönnek be a nőknek és képtelenek csajozni, hogy menjenek el prostihoz.
Miért kellene olyan hatalmas bátorság a prostizáshoz?
Nem is értem, én sem vagyok túl bátor jellem, mégsem okozott ez nekem gondot mikor már nem maradt remény a becsajozáshoz.
Értem én hogy mi a problémád a prostikkal, hiszen nem erre vágyik a legtöbb férfi, na de ha nem jut más, sokkal inkább mint szex nélkül élni.
őőőőő
zsebhoki esetleg? De csak egy tipp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!