Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni olyan férfiakkal akik szeretnek enni, jó étvágyuk van ?és ha emiatt ducik is az sem gond

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek enni, jó étvágyam van, de régebben különösen az volt. 30-35 éves koromban családi összejöveteleken a húsleves és főtt hús után 5-6-féle húsétel volt, 2-3-féle körettel. Én azt mindig végigettem! Mindegyik fajta húsból vettem egy szeletet (ha kicsi volt, többet is), vettem hozzá köretet, és savanyúságot. Általában a rántott hússal kezdtem és a végén újból ettem egyet zárásként. A főételek után következtek a sós, majd az édes sütemények, torták. Közben lecsúszott 3-4 deci bor is. Így voltam 180 cm és 63 kg (nem elírás!).

Most 48 évesen vagyok 72 kg, és bár ekkora adagokat már nem eszem, azért most sem diétázom.

Ennyit arról az ostoba elméletről, hogy ha valaki szeret jókat enni, akkor biztos el van hízva.

2021. márc. 9. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha a kérdezőnek felcsillanna a szeme, sajnálattal írom: családos vagyok. :-)))
2021. márc. 9. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, az egyik helyi étterem dicsőség falán vagyok, rekord menű teljesítve:)).

Bár nagyon fura módon szelektálsz...

2021. márc. 9. 18:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Szeretek enni és jó az étvágyam is, mégsem vagyok elhízva, mert nem szar kajákat eszek. 181cm és 75kg vagyok.
2021. márc. 9. 19:36
 15/15 anonim válasza:
Szia írj rám szerintem engem keresel!
2024. márc. 7. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!