Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők számára az az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára az az átlagos férfi, aki jóképű, bőbeszédű, humoros, laza és menő, de (még) nem gazdag?

Figyelt kérdés
Jó pasinak pedig az számít, aki a fent említett tulajdonságokon túl még azt is elmondhatja magáról, hogy a szociálisan és egzisztenciálisan domináns mivoltából adódóan a gazdasági és társadalmi ranglétra felsőbb hányadába tartozik? Aki viszont nem rendelkezik ezek egyikével sem, még csak férfinak sem számít a nők szemében?
2021. márc. 9. 10:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
27%
A jóképűség egy előszűrő. Közeledbe nem mennek és nem dumálnak veled ha nem csgy elég dögös, így a többi tulajdonságod se derül ki, legalábbis már felnőttkorban ez az ábra
2021. márc. 9. 13:05
 22/24 anonim ***** válasza:
92%
Evidens, hogy mindenki olyannal jön össze, akit vonzónak tart.
2021. márc. 9. 13:08
 23/24 anonim ***** válasza:
# Átlagos nő vagyok, csak átlagos pasikkal voltam. De rengeteg átlagos, átlag alatti és átlag feletti pasit is utasítottam már el. Olyat keresek, aki hozzám illik és nekem tetszik. Nem azért utasítanak el, mert nem tartanak átlagosnak, hanem mert nekik nem felelsz meg. Pl van akinek nem jönnek be a kopaszok akkor sem, ha amúgy top kategóriás kigyúrt istencsászárok. Van akit nem zavar akkor sem, ha átlagos, nyeszlett pasi mert tetszik neki a srác szeme, mosolya, stílusa, intelligenciája. Van aki kimondottan a vékonyakat szereti, van akit kiráz a hideg egy vékony pasitól, inkább legyen mackós. De attól még simán lehet hogy átlagosat keresnek.
2021. márc. 9. 13:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Átlagos férfi nem olyan, amit leírsz. Átlagos nekem, szubjektíven átlagos, és nem jönnék össze vele. Olyannal jövök össze, aki nekem tetszik, aki másnak lehet, hogy átlagos.
2021. márc. 9. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!