Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő kezd sikeres lenni akkor otthagyja a párját aki csak átlagos?
Most teljesen őszinte leszek. Volt már velem ilyen, kétszer is. Én nagyon ambiciózus vagyok, folyamatosan keresem a lehetőséget, miben fejlődhetek, tanulok és dolgozom, karrierista vagyok. Így a hosszabb kapcsolataimban nagyon feltűnő volt, hogy mikor összejöttünk, még nagyjából egy szinten voltunk, viszont pár év után feltűnt, hogy én mennyi mindent értem el ezalatt az idő alatt, az aktuális párom pedig semmit, és nem is akart. Itt főleg azon van a hangsúly, hogy nem is akar... ő elvan úgy, nem akar már sikeresebb lenni, nincsenek nagyratörő vágyai, hiába biztatom, neki nem kell. Nálam ez csak úgy működhet, ha akkor legalább valami jó hobbit talál magának, amiben kiteljesedik, mert különben csak otthon várna mindig. Én meg miután hazaérek még dolgozom, tanulok stb. otthon is. Szóval szerintem fontos, hogy hasonló mentalitásúak legyünk. És igen, ha jön egy olyan pasi, aki szintén ilyen ambiciózus, lelkes, akkor az megbillentheti a kapcsolatot...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!