Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tizenévesen nem volt sikeres a nőknél, annak van még egy dobása huszonévesen felnőttebb fejjel mielőtt teljesen megkeseredik?
Pl olvasni a helyes kommunikációról (és alkalmazni amit olvasott), nyitottabbnak lenni és barátokat, ismerősőket találni, jobban adni a megjelenésre és higiéniára, elkezdeni jó pénzt fizető szakmát tanulni, edzőterembe járni. Ilyenekre gondolok, amik segíthetnek a jobb élethez és így közvetve a nőknél is.
Vagy akinek tizenévesen nem jött össze annak annyi volt? Hogy látod?
Altalanos iskola utan elmentem iparitanulonak (villanyszerelo). Ott csak az osztalyfonok volt no. Aztan leerettsegiztem levelezon melo mellett, ott sem talalkoztam nagyon nokkel. Aztan huszoneves koromban meg vegkepp. Azert volt par probalkozasom, friendzone lett a vege. Aztan 30 evesen meg kulfoldre mentem.
Szoval matekozd ki :)
36F incel
Mindig hátrányból indul az ilyen!
30 ig van esély ha összeszedi magát a srác és tényleg jól tud kinézni. Pl aki kövér az ebből a gödörből már nem jön ki.
Nem is értem a kérdést. Rengeteg közeli ismerősöm (lányok-fiúk egyaránt) 20 fölött kezdték el a randizást/párkapcsolatosdit, és egyáltalán nem lúzerekről van szó. Emlékszem, gimiben csomóan plátóian szerelmesek voltak valakibe, aki persze mindig valaki másba. Így persze hiába voltak tök normális fiúk/lányok, kevés valódi kapcsolat lett.
Ezenkívül tizenévesen még mindenki irtó gyerekes volt, úgyhogy a fiúk többsége nem nagyon mert kezdeményezni, a lányok meg sokszor azért utasítottak el fiúkat, mert tudatosan vagy tudatalatt érezték, hogy nem állnak készen egy kapcsolatra.
Persze nem azt mondom, hogy nem voltak bőven kapcsolatok tizenévesen, de egyáltalán nincs senki elkésve huszonévesen sem.
30 környékén mondjuk már valószínű, hogy valami lelki probléma vagy gátlás van a háttérben, mondjuk túlságosan visszahúzódó az illető, fejletlenek a kommunikációs/szociális képességei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!