Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikeres leszek a nőknél, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikeres leszek a nőknél, ha megfogadom az itt kommentelő férfiak tanácsait, vagy inkább ne hallgassak rájuk?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 20:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%

Ha én most azt mondanám, hogy ne hallgass rájuk, akkor az elég nagy paradoxon lenne 😬😬

De jól gondold át, hogy kire hallgatsz 😉

2020. dec. 10. 20:34
 2/28 anonim ***** válasza:
80%
Az itt kommentelő férfiak elég tág fogalom. Akad közöttük nem kevés ostoba állat is aki még az életében nem ért nőhöz. Az ilyenek tanácsát például szerintem nem éri meg megfogadni.
2020. dec. 10. 20:34
 3/28 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ, kiét. Aki normális, normális véleménnyel, vagy aki mindig csak egyvalamit hajtogat, például "csak a pénz a fontos a nőknek!!"
2020. dec. 10. 20:37
 4/28 anonim ***** válasza:
72%
csak ne azt, hogy "kösd föl magad", "ugorj le egy háztetőről", vagy hogy "hagyd fenébe az egészet".
2020. dec. 10. 20:38
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy melyik kommentelőét.

Vannak jó és khm... kevésbé jó tanácsok.

2020. dec. 10. 20:39
 6/28 anonim ***** válasza:
32%

Az oldalból kiindulva,a párkereséshez szükséged lesz a következőkre:

Bankszámla kivonat(minimum több millió kell,lehetőleg euróban)

forgalmi engedély(két évesnél nem idősebb luxusautó)

bérlap(havi nettó legalább kilencszázezer,szintén euróban)

tulajdoni lap(családi ház a fővárosban,rózsadombi fekvés előny)

centiméter(a nő szeretné majd megmérni a magasságodat/péniszed hosszát)

Ehhez legyél bunkóparasztkigyúrtállat,mert azt szeretik.

Mindenre nem tértem ki,szerintem ennyi elég.Ezek után gondold át,hogy érdemes-e az itteni "férfiakra" hallgatni,és tegyél a legjobb belátásod szerint. ;)

2020. dec. 10. 20:59
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Csak magadra hallgass és azt tedd amit te helyesnek érzel. Persze kérdezz több embert is, sok vélemény közül találsz olyat amivel tudsz azonosulni.

Egyedül a PUA "mesterktől" óvakodj, annál primitívebb és általánosítóbb "tanítás" nem létezik a világon.

2020. dec. 10. 21:01
 8/28 anonim ***** válasza:

6.

Mondjuk a nagy fizetés, mint elvárás az itteni nőktől hangzik el sokszor, ha olyan kérdés van, hogy "mennyi nettót vártok el a leendő párotoktól" - és toronymagasan vezet ilyenkor a 250 nettó feletti értékek valamelyike.

2020. dec. 10. 21:02
 9/28 anonim ***** válasza:
5%

"Egyedül a PUA "mesterktől" óvakodj, annál primitívebb és általánosítóbb "tanítás" nem létezik a világon."

Ez a legrosszabb tanács!

Én mindig PUA mesterekkel megyek randizni. Hagyom őket érvényesülni, egy fél órán át megdolgozzák a csajokat, utána sokkal könnyebb egy normális férfinek ismerkedni :)

2020. dec. 10. 21:05
 10/28 anonim ***** válasza:

#8 "Mondjuk a nagy fizetés, mint elvárás az itteni nőktől hangzik el"

Csak saccra,szerinted mennyi nő van az ilyen válaszadók között valójában?És mennyien gondolják komolyan?

2020. dec. 10. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!