Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres leszek a nőknél, ha megfogadom az itt kommentelő férfiak tanácsait, vagy inkább ne hallgassak rájuk?
Ha én most azt mondanám, hogy ne hallgass rájuk, akkor az elég nagy paradoxon lenne 😬😬
De jól gondold át, hogy kire hallgatsz 😉
Attól függ, hogy melyik kommentelőét.
Vannak jó és khm... kevésbé jó tanácsok.
Az oldalból kiindulva,a párkereséshez szükséged lesz a következőkre:
Bankszámla kivonat(minimum több millió kell,lehetőleg euróban)
forgalmi engedély(két évesnél nem idősebb luxusautó)
bérlap(havi nettó legalább kilencszázezer,szintén euróban)
tulajdoni lap(családi ház a fővárosban,rózsadombi fekvés előny)
centiméter(a nő szeretné majd megmérni a magasságodat/péniszed hosszát)
Ehhez legyél bunkóparasztkigyúrtállat,mert azt szeretik.
Mindenre nem tértem ki,szerintem ennyi elég.Ezek után gondold át,hogy érdemes-e az itteni "férfiakra" hallgatni,és tegyél a legjobb belátásod szerint. ;)
Csak magadra hallgass és azt tedd amit te helyesnek érzel. Persze kérdezz több embert is, sok vélemény közül találsz olyat amivel tudsz azonosulni.
Egyedül a PUA "mesterktől" óvakodj, annál primitívebb és általánosítóbb "tanítás" nem létezik a világon.
6.
Mondjuk a nagy fizetés, mint elvárás az itteni nőktől hangzik el sokszor, ha olyan kérdés van, hogy "mennyi nettót vártok el a leendő párotoktól" - és toronymagasan vezet ilyenkor a 250 nettó feletti értékek valamelyike.
"Egyedül a PUA "mesterktől" óvakodj, annál primitívebb és általánosítóbb "tanítás" nem létezik a világon."
Ez a legrosszabb tanács!
Én mindig PUA mesterekkel megyek randizni. Hagyom őket érvényesülni, egy fél órán át megdolgozzák a csajokat, utána sokkal könnyebb egy normális férfinek ismerkedni :)
#8 "Mondjuk a nagy fizetés, mint elvárás az itteni nőktől hangzik el"
Csak saccra,szerinted mennyi nő van az ilyen válaszadók között valójában?És mennyien gondolják komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!