Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára az az átlagos férfi, aki jóképű, bőbeszédű, humoros, laza és menő, de (még) nem gazdag?
Figyelt kérdés
Jó pasinak pedig az számít, aki a fent említett tulajdonságokon túl még azt is elmondhatja magáról, hogy a szociálisan és egzisztenciálisan domináns mivoltából adódóan a gazdasági és társadalmi ranglétra felsőbb hányadába tartozik? Aki viszont nem rendelkezik ezek egyikével sem, még csak férfinak sem számít a nők szemében?2021. márc. 9. 10:13
11/24 A kérdező kommentje:
Sosem volt barátnőm, aki előtt lebukhattam volna. Miért gondolod, hogy agresszív a stílusom? Semmilyen szitokszót nem használtam, csak feltettem egy kérdést.
2021. márc. 9. 10:39
12/24 anonim válasza:
9-es, róluk is ugyanezen a véleményen vagyok.
13/24 anonim válasza:
Miért kell a világot ilyen kategóriákba tenni? Nem lesz attól kiszámíthatóbb, nem lesz hozzá recept, ami megoldja. Hozd ki magadból azt a formát, amit tudsz, meg amiben kb. jól érzed magad, ne a többiek sikerének titkán agyalj irigykedve, mert nincs ilyen. Ha a jó Isten vagy a karma, vagy a véletlen, vagy akármi hited szerint... úgy akarja, akkor lesz párod, addig próbálj önmagaddal kibékülve lenni és adj magadnak lehetőséget arra, hogy találkozz nőnemű egyedekkel. Mindenki hozott anyagból dolgozik, de biztos, hogy van keresztje is. Persze van, aki milliomos szépfiúként autót kap a feneke alá és tapadnak rá a műnők... de lehet, a Jolánka a könyvtárban az olvasottságodtól fog elolvadni és alig várja, hogy kihámozzon a titokzatos zárkózottságodból... a Mucika meg attól, ha te vagy a falu bikája és elég pacsulit kensz a hajadra... a szomszéd Lujzi meg attól hatódik meg, hogy olyan szépen elkísérted a nagyit a kórházba... és folytathatnám. De a keserű emberek egy "kasztban" sem kellemes társaság.
14/24 anonim válasza:
Az a félemeletes hogy ezeknek az anyjuknál lakó gyökereknek már az is gazdaságnak számít ha valaki el tudja magát önállóan tartani. Mert ennyi az elvárás semmi több.
15/24 anonim válasza:
Mivel a komoly, introvertált, csendes férfiakat szeretem, ezért számomra nem :)
16/24 anonim válasza:
Az volt a csúcs, amikor múltkor egy pali beírta ide, hogy neki 10 millió forint adóssága van, ami abból jött össze, hogy a tanulmányaira vette fel, és hogy ennyi volt a kamat WTF :D és fel volt háborodva, hogy mi az, hogy a nőknek kifogása van az ellen, hogy neki már van egy ekkora hitele. (Se háza, se autója, se kutyája, se macskája nem volt mellé)
17/24 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy ezek a tulajdonságok szükségesek, hogy átlagos legyél? Közeli barátaid, barátnőid is így gondolják?
18/24 A kérdező kommentje:
6 éve az önmagukat átlagosnak tartó iskolatársaim többségében ilyenek voltak és még nekik se volt mindig barátnőjük, őket is utasították vissza szintén átlagos, egyáltalán nem szupermodellkülsejű nők.
2021. márc. 9. 12:18
19/24 anonim válasza:
Férfiak olyan nőnél kezdeményeznek, aki tetszik, miközben a nők olyan férfi kezdeményezését fogadják, akivel kölcsönös a szimpátia, azaz a szelektálás kölcsönös, hiszen te se mész oda minden nőhöz. Ha egy átlagos nő elutasít, nem azt jelenti hogy egekben vannak az elvárásai, szimplán nem vagy számára külsőleg vagy belsőleg vonzó, keresni kell tovább.
20/24 anonim válasza:
Nem.
Az átlagos az nem jóképű, de nem is csúnya.
A leírásban szereplő férfi bőven "jó pasi", mondjuk nekem a bőbeszédű inkább hátrány, nem szeretem, ha valaki túl sokat beszél.
De az igazság az, hogy minden nőnek más a jóképű és más az átlagos, mármint külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!