Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön közbe mindig valami,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön közbe mindig valami, amit végül nem tudok kezelni és megreked az ismerkedés egy adott szinten?

Figyelt kérdés

Próbálok ismerkedni, de mindig ugyanaz a sztori: az elején minden jól alakul, sőt az aktuális hölgy érdeklődő, kialakul egy beszélgetés. Aztán közbejön valami: pl sokat kell dolgoznia, vagy nem ér rá egyéb okok miatt, vagy most legutóbb, lebetegszik stb. Ezen indokok miatt nem egy ígéretes ismerkedésem akadt meg. Mert nem tudom kezelni ezeket a helyzeteket vagy fogalmam sincs, mit kéne tennem, hogy ezekből jól jöjjek ki... Minél jobban érzem, hogy távolodik az illető, annál "kétségbeesettebben" próbálom csábítani, hódítani..

Tudom, ez valahol a saját Egómról is szól és ez hiba. Meg lehet rám nyugodtan mondani, h társfüggő, görcsös vagyok, ezeket is valahol elismerem.

Csak valahol hihetetlenül tud fájni, pontosabban nagyon rosszul esnek ezek a szituk. Mindig azt érzem, hogy megint én nem vagyok értékelve, én vagyok a rossz helyen és időben lévő valaki, valahogy megint nekem kell alkalmazkodni.. Pedig türelmes vagyok,miközben belül a lelkemben iszonyatos fájdalmat élek át ezen kudarcba fulladt, semmivé lett történetekben. Nem sajnáltatni akarom magam, csak egyszerűen nincs kinek leírjam ezeket.. hogyan tudnám ezeket a rossz érzéseket feloldani?

#beszélgetés #ismerkedés #kapcsolat #kudarc #Mit csináljak másképp?
2021. márc. 8. 21:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10-es: köszönöm a biztató szavakat! :) Őszinte akartam lenni Vele, mert komolyan veszem Őt.

Iudom, hogy lazítanom kellene... talán nincs veszve minden, most viszont nagyon-nagyon türelmesnek kell lennem.

2021. márc. 11. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Hagyd folyni a dolgokat, ne görcsölj, ne képzelegj, hogy mi miért lehet meg hogy mi lesz. Ha rád jön a dolog mondogasd magadnak, hogy érdekled mert kapcsolatot tart veled. Légy úrrá magadon, és vedd észre a tényeket. Ha görcsölsz ö is érzi rajtad, akár egy üzenetböl is. Ha eddig nem rázott le akkor ne te érd el hogy lerázzon! Több önbizalmat! Ha ezt teszed a randira is úgy fogsz tudni odamenni, hogy nyugodtabb vagy. Ha meg stresszeled magad és túlgondolkozol a "tudod mit medve! b*zd meg a fünyíródat!" lesz. Add meg neki a bizalmat, és bízz magadban is.
2021. márc. 15. 12:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen a biztatást, tanácsokat..

Jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, el kell Őt engedni. Szombat óta egyszer reagált a nem túl sok pár üzenetemre (ma), de abban se volt köszönet... sajnos a betegsége, de legfőképpen a korábbi rossz tapasztalatai miatt kialakult bizalmatlansága miatt valószínűleg kihátrált.

Szeretek küzdeni egy nőért, de csak akkor ha látom értelmét. Az fáj és bánt a legjobban, hogy szerintem kialakulhatott volna valami köztünk és csak pici valami hiányzott... de a szinte kizárólag Messengeren zajló kommunikációnk félrecsúszott, és minekután nem akarta, hogy, betegségében találkozzunk, igazából sok mindent nem tehettem és tehetek azért, hogy meghódítsam. Ha meg se kapom az esélyt, hiába vagyok erős és küzdeni tudó férfi, egy idő után nevetségesek vagy leginkább közömbösek a próbálkozásaim egy olyan nő szemében, aki ezt nem tudja és nem akarja értékelni. Ennyi.

2021. márc. 15. 20:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Epilógus: sajnos nem lett folytatás: a hölgy a betegsége alatt elvesztette a motivációját a további ismerkedésre. Korrekt módon leírta, és a legjobbakat kívánva elköszöntünk egymástól.
2021. márc. 15. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom, legközelebb próbálj még türelmesebb lenni, akár 1-2 napot is várni anélkül, hogy írsz valakinek. Sokszor elrettenti a nöket ha valaki nagyon "nyomul", ebböl lejön hogy a férfi görcsöl a dolgon, nem magabiztos, pánikol, levakarhatatlan, nem érzi jól magát egyedül ami azt vetíti elöre, hogy állandóan foglalkozni kell majd vele, féltékenykedni fog, nem önálló. Vannak olyanok is, akik lassabban ismerkednek, az elsö randit is hetekig elhúzzák, esetleg nem teljesen biztosak még a dolgukban.

Soha ne eröltesd a dolgot, éld az életed, ne legyen az hogy mindent sutba vágsz ha lehetöség van egy találkára. Próbáld azt tükrözni (illetve jobb esetben elérni saját magad számára), hogy megvan a saját életed amiben teljesen jól elvagy egyedül is és ez neked a legfontosabb, ÉS ebben van helye egy másik személynek is, aki a kiszemelt nö lehet. Próbáld azokat keresni akiket érdekelsz, akik foglalkoznak veled, és ne pazarolj idöt olyanokra akik tetszenek neked, de egyértelmüen nem érdeklödök, tanulj meg agyalás nélkül tovább lépni. Az nem jelent még semmit, ha valakivel egy jót beszélgettél, egy kapcsolathoz meg kell ismerni a másikat. Nem tudom mennyi idös vagy, de gondolom kinöttél a tini-szerelem korból.

Tedd rendbe a fejedben a dolgokat, csináld a dolgaid, ha nyugodtés kiegyensúlyozott vagy megérzik a nök is, és ez imponál nekik, mivel társat és támaszt is keresnek, amit egy kórosan teperö labilis ember nem tud nyújtani.

Talán egy rövidebb idöre hanyagolnod kellene a csajozást, és magaddal törödni, elolvasni néhány önismereti könyvet, mert bár közhelynek számít segíthetnek egy helyesebb gondolkodás kialakításában, a dolgaid rendbe tételében. Gondolkodj azon hogy miért lehet az hogy így alakulnak a dolgaid, miben tudsz változtatni, ha kell akár 180°-ot is. Ha magadtól nem megy sokat segíthet néhány beszélgetés egy terapeutával, ehhez viszont nyitottnak és öszintének kell lenni. Írd be a keresöbe az önismeret szót, és kezdd el olvasgatni, nézni a kidobott linkeket, sok benne a semmit mondó, de ha foglalkozol vele találni fogsz tartalmas írásokat, könyvcímeket, videókat. Fontos még, hogy ne akarj mindent egyszerre és azonnal megoldani, hagyj idöt magadnak feldolgozni az újdonságokat, keress közben nö BARÁTOKAT is, akikkel közeledési szándék és kudarctól való félelem nélkül el tudsz beszélgetni ilyen dolgokról.

Felejtsd el azt a gondolatot hogy egy sikertelen lúzer vagy, és azt keresd hogy mit csinálsz rosszul, hogy csinálják mások akiknek megy, mert te is képes vagy rá, higgy benne.

Remélem sikerül rendezned ezeket a dolgokat, és kívánom a legjobbakat!

2021. márc. 16. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!