Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön közbe mindig valami,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön közbe mindig valami, amit végül nem tudok kezelni és megreked az ismerkedés egy adott szinten?

Figyelt kérdés

Próbálok ismerkedni, de mindig ugyanaz a sztori: az elején minden jól alakul, sőt az aktuális hölgy érdeklődő, kialakul egy beszélgetés. Aztán közbejön valami: pl sokat kell dolgoznia, vagy nem ér rá egyéb okok miatt, vagy most legutóbb, lebetegszik stb. Ezen indokok miatt nem egy ígéretes ismerkedésem akadt meg. Mert nem tudom kezelni ezeket a helyzeteket vagy fogalmam sincs, mit kéne tennem, hogy ezekből jól jöjjek ki... Minél jobban érzem, hogy távolodik az illető, annál "kétségbeesettebben" próbálom csábítani, hódítani..

Tudom, ez valahol a saját Egómról is szól és ez hiba. Meg lehet rám nyugodtan mondani, h társfüggő, görcsös vagyok, ezeket is valahol elismerem.

Csak valahol hihetetlenül tud fájni, pontosabban nagyon rosszul esnek ezek a szituk. Mindig azt érzem, hogy megint én nem vagyok értékelve, én vagyok a rossz helyen és időben lévő valaki, valahogy megint nekem kell alkalmazkodni.. Pedig türelmes vagyok,miközben belül a lelkemben iszonyatos fájdalmat élek át ezen kudarcba fulladt, semmivé lett történetekben. Nem sajnáltatni akarom magam, csak egyszerűen nincs kinek leírjam ezeket.. hogyan tudnám ezeket a rossz érzéseket feloldani?

#beszélgetés #ismerkedés #kapcsolat #kudarc #Mit csináljak másképp?
2021. márc. 8. 21:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Randira nem hivtad nem lépsz?

Egy ido mulva persze hogy kihal az emberben az izgalom ha nem halad semmi semerre

2021. márc. 8. 21:53
 2/15 A kérdező kommentje:
1-es: 1 hete írogattunk hívtam randira, előtte 1 nappal betegedett meg. Pár nappal később elmentem hozzá, vittem neki gyümölcsöt, pár apróságot. Sose 1-2 szóval ír, sőt érdeklődik. De tegnap és ma olyan csendes volt.. értem én, hogy a betegség, de basszus... talán nem rajtam múlik, de már annyiszor szívtam, hogy képes vagyok belevizionálni mindent
2021. márc. 8. 21:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Akkor rátelepszel?

Igazabol nem konnyu belelátni.

2021. márc. 8. 22:34
 4/15 A kérdező kommentje:
Erre a legutóbbi csajra nem hiszem, hogy rátelepedtem volna. Tényleg beteg most, és valószínűleg ezért nem tud írni, reagálni. Csak nehéz kibírni, h ne bombázzam üzenetekkel.
2021. márc. 8. 22:44
 5/15 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez csak én nő vagyok. 😀

És én sem tudom, hogy miért nem. Igazából már felhagytam az ismerkedéssel, mind ugyanaz a séma...

27 N

2021. márc. 9. 12:31
 6/15 anonim válasza:

Akkor 5/5 és Kérdező, adott a szitu, írhattok egymásnak akár. Az is lehet, hogy jól kijönnétek.

Legfeljebb elmesélitek egymásnak, mi bànt.

Ha a beteg csajszira folyton írni akarsz, pedig tudod, hogy nincs jól, tényleg görcsölsz, nagy eséllyel ez is megy majd idővel a levesbe.

2021. márc. 9. 15:22
 7/15 A kérdező kommentje:
A beteg csajszi ma rám írt és telefonon is beszéltünk. Még nem lefutott ügy, meglátjuk.
2021. márc. 9. 15:41
 8/15 anonim válasza:
Rendben, sok sikert!
2021. márc. 9. 16:06
 9/15 A kérdező kommentje:

Most nagyon bizonytalannak érzem a dolgot és ettől megőrülök.. félek, h elijesztem. Még mindig nem tudunk találkozni, pedig szeretnék Vele, h alakuljon valamerre a dolog.

Tudom, hogy nem Ő az egyetlen Nő a világon, de most Vele szeretnék ismerkedni,és félek, túl nagy lesz a távolság a találkozás hiánya, a Messenger üzenetek esetleges félreértelmezhetősége miatt. Ráadásul az őszinteség jegyében (lehet, hibáztam, de) elmeséltem neki, h volt egy nehéz időszakom, amikor szombat esténként bizony piáltam. Hát ezt lehet nem kellett volna, de ez is a múltam része, és megbántam. De azt is hangsúlyoztam, hogy Ő nagyon érdekel, egyszerűen vonzódom hozzá, a lelke is érdekel.

Írni írunk minden nap, de félek, h megint el kell engedjem ezt a sztorit, és ez nekem mindig nehezen ment érzelmileg. Talán túl görcsös vagyok, labilis, nem tudom, de sok mindent megadnék, h ez most összejöjjön.

2021. márc. 11. 09:35
 10/15 anonim válasza:

Az nem baj, szerintem, ha a gyengeségeidről is írsz. Jobban megismer.

Próbálj lazítani, nem fogtok eltávolodni, ha valóban érdeklődtök egymás iránt.

Szurkolok. :)

2021. márc. 11. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!