Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nem nézek ki rosszul, mégis mintha taszítanám a férfiakat?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi lehet az oka. A személyiségem szerintem rendben van, nem vagyok kifejezetten extrovertált, de barátságosnak mondanám magam és bárkivel el tudok beszélgetni. Mostanában persze még nehezebb ismerkedni, de előtte se nagyon ment, utoljára (és először) 6 éve volt egy rövidebb kapcsolatom, azóta semmi.2021. márc. 7. 23:00
21/22 anonim válasza:
Ezekből a valamilyen kapcsolatokból és családokból lesznek a megcsalások és/vagy csúnya válások. Mert a megalkuvók nyelnek egyet és belemásznak a langyos kakiba valakivel. Amiből kimászni már problémásabb, mint fenntartani a normális elvárásokat.
22/22 anonim válasza:
Ez elég tág.
Mit értesz taszítás alatt? Te mennyire ítélsz el más pasikat? Miről beszélgettek? Milyen a stílusod? Van humorod, véleményed témákról? Magaddal ki vagy békülve (pasik kisugárzást megérzik)? Sry tényleg tág a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!