Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy semmilyen lányhoz egy semmilyen fiú illik?
Nőknél az, hogy nincs benne semmi érdekes (ha amúgy cserébe nem várja el, hogy a másik folyamatosan stand-up comedy-s arcként szórakoztassa) kb. annyiban rontja a párkapcsolati esélyeit, minthogy szőke helyett feketére festi a haját vagy egy centivel hosszabb műkörmöket rakat, esetleg iPhone-ja van.
Van pár férfi (főleg a nőknél sikeresebb fajta), aki jó dolgában már ilyen felszínes apróságok miatt is kizárja az ismerkedésből a csajt, de alapesetben a legtöbb férfi baromira nem annyira felszínes, hogy ez érdekelje.
Én például még jobban is örülnék egy ilyen lánynak, mint egy olyannak, aki bejárta a fél világot, van 3 diplomája, orvosi, jogi meg közgáz, hobbiból búvárkodik, siklóernyőzik meg motorozik és mellette 3 szépségversenyt is megnyert.
És nem, nem zárnék ki egy ilyen lányt, csak azt érezném, hogy ő fog engem kizárni. Szóval sokkal jobban örülnék egy kis szürkeegérnek, mert én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!