Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bolond vagyok ha nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bolond vagyok ha nem volt még kapcsolatom?

Figyelt kérdés

23 éves létemre nem volt még senkim.

Szerintem a többség tini korában talál már valaki és szerintem ez lenne a normális.

Ennyi idősen sem jött még össze párkapcsolat akkor tuti hogy valami nem stimmel velem?

2021. márc. 5. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Elmondom neked,hogy az a lány volt vagy 100 kiló és egy közös ismerős által találkoztunk de ő egyből rámstartolt arról nem beszélve ,hogy izadságszaga volt hát tényleg én vagyok a f.asz,hogy visszautasítottam ! -_-
2021. márc. 5. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Te tudod...
2021. márc. 5. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

23 éves? Mintha az hatalmas kor lenne :)

Én 34 évesen ugyanígy vagyok. Na az már adhat aggódásra okot. De 23, ne viccelj!

2021. márc. 5. 22:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg én is bolond vagyok, nem kellettem eddig senkinek. 20F
2021. márc. 6. 09:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? Ha lány, akkor semmi baj, ha fiú, akkor így jártál, már nem is lesz senkid.
2021. márc. 6. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha kérdés az elmeállporta vonatkozik. Nos rengeteg beteg pszichopata állatnak volt / van párkapcsolata.

Ismertem olyat aki szerint a gyereknek hallgass a neve és egy szadista állat aki verte is a gyereket, meg olyat aki 3 db nem vicc pszichopata pasit fogott ki magának. Az utolsó miatt kénytelen volt otthagyni a munkahelyét és elhagyni az országot.

Egyébként meg én naponta látom hogy a munkatársaimnak mennyi "öröme" van ebben. Láncdohányosok, gyógyszerfüggők, kivannak égve. Soha nincs pénzük. Pedig 300-500 E-ket keresnek.

Én meg szándékosan elküldtem a nálam próbálkozókat. Havi 200 órákat dolgozom. Keressenek erre mást.

2021. márc. 7. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!