Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak az elvárásaim vagy miért nem volt soha kapcsolatom?
29 éves egyedülálló nő vagyok.
Lassan, de biztosan lejár az a bizonyos szavatossági időm..
Keresek egy párkapcsolatot, ahol együtt vagyunk, és közös jövőt tudunk építeni.
Rengeteg sok szex, mert igénylem és imádom, és szerintem a jó szex köt össze egy párt igazán - de emellett együtt vagyunk a hétvégén, programozunk, utazunk, vacsorázunk, biciklizünk stb..
Kiemelkedően nagyon jó anyagi hátterem van, tehát aranyásó nem vagyok! (Ettől félnek általában a férfiak..)
Keresek egy férfit, aki nagyon(!) jó a szexben - helyes - nem kell, hogy gazdag legyen, de saját lakása és biztos megélhetése azért minimum legyen - legyen udvarias, jól nevelt, intelligens és megbízható.
Hol, hogyan ugorjak neki?
A környezetemben nincs ilyen férfi. Valahogy itt Magyarországon rendkívül kevés ilyen férfi van...
Igen, ezek túl nagy elvárások.
Vagy egyik vagy másik megvan valakiben, de nem mind egyszerre.
Gyanús hogy ez egy kamu kérdés.
tehát te adod a szexet (ami egyébként relatív, lehet sok pasinak tök szar vagy az ágyban) a pasi meg adja a lakást, meg az IQ-t.
Aha.
Sok sikert.
Mert a korosztályodra nem jellemző, hogy saját lakásuk vagy házuk van, legalábbis nem ebben az országban. Üdvözöllek a balkánon.
A többi egyébként sokunkban megvan. A jó szex meg nem mindenkinek jelenti ugyanazt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!