Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl magasak az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl magasak az elvárásaim vagy miért nem volt soha kapcsolatom?

Figyelt kérdés

29 éves egyedülálló nő vagyok.

Lassan, de biztosan lejár az a bizonyos szavatossági időm..

Keresek egy párkapcsolatot, ahol együtt vagyunk, és közös jövőt tudunk építeni.

Rengeteg sok szex, mert igénylem és imádom, és szerintem a jó szex köt össze egy párt igazán - de emellett együtt vagyunk a hétvégén, programozunk, utazunk, vacsorázunk, biciklizünk stb..

Kiemelkedően nagyon jó anyagi hátterem van, tehát aranyásó nem vagyok! (Ettől félnek általában a férfiak..)

Keresek egy férfit, aki nagyon(!) jó a szexben - helyes - nem kell, hogy gazdag legyen, de saját lakása és biztos megélhetése azért minimum legyen - legyen udvarias, jól nevelt, intelligens és megbízható.

Hol, hogyan ugorjak neki?

A környezetemben nincs ilyen férfi. Valahogy itt Magyarországon rendkívül kevés ilyen férfi van...

2021. márc. 1. 19:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok, leginkább rosszindulatú választ..

Ahogy írtam, jó, nagyon jó anyagi háttérrel rendelkezem, tehát nem az illető lakására pályázom! Saját magamnak van nem 2, 3 újépítésű nagyon szép lakása Budapesten! Eszemben nincs bárkihez odaköltözni.

A szexet sem azért írtam, mert azt "adom" - hanem azért hogy kiemeljem, nem eszközként használom egy kapcsolatban, hanem saját magam is igénylem. Kölcsönösen. Elvárások nélkül.

Úgy tűnik az, hogy egy férfi egyszerre legyen ápolt, ne legyen csóró és a szexben való figyelmessége is meglegyen Magyarországon "mission impossible kategória".

2021. márc. 2. 17:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugye nem gond, hogy az ország 80%-a csóró? Az, hogy mit tett alád a családod, mert hogy 3 lakást Pesten nem veszel 29 évesen önerőből, az kur.va isten (legalábbis átlag munkahelyekkel... ;) ).
2021. márc. 3. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!