Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok mindenhol kisbabákat, ha még kapcsolatom sincs?
Szeretnék gyereket, megtalálni a páromat de régóta szingli vagyok...
Úgy érzem megfoszt az élet attól, amire készen állnék.
Minden este sírhatnékom van emiatt.
Nem érdeklek senkit, pedig nem vagyok befelé forduló.
Szeretném átélni a legcsodálatosabb dolgot az életben, azzal aki szeretni tudna.
De úgy látom erre már egyre kevesebb esély van... 28N
Nincs súlyfeleslegem, vékony vagyok.
Szeretnék már családot, és szeretni valakit, akire felnézhetek.
Annyi nő lehet anya, én talán sosem lehetek az...
Majdnem minden nő lehet anya.
Annyira azért nem nagy kunszt ez.
6-hoz kiegészítés: még egyáltalán nem futottál ki az időből, fiatal vagy. Talán érdemes lenne megpróbálnod lazábban ismerkedni, mondjuk valamilyen érdeklődési kör mentén. Sok internetes fórum létezik, ahol lehet csevegni, barátkozni hasonló ízlésű emberekkel. Könyvekről, filmekről, zenéről, utazásról, állatokról - akármiről. Jó alap az ismerkedéshez, ha van közös témátok.
A legfontosabb mégis az, hogy önmagaddal jóban légy. Ehhez nyugodtan kérj segítséget, akár pszichológustól vagy egy jóbaráttól, akire hallgatsz. Biztosan szeretni való ember vagy.
8-as, félreérted.
Nem azért szeretnék gyereket és párt, hogy feladatot adjon nekem.
Szimplán én is arra vágyom, amire más is előbb-utóbb vágyik élete során.
Kezdek megérni a gyerekvállalásra, és nem szeretném elnyomni ezt magamban.
De ha nem találok meg a páromat, akkor sajnos le kell mondjak róla, pedig nagyon át szeretném élni... de nem egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!