Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a Tinder,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a Tinder, social media tele van gyönyörű csajokkal, élőben meg alig latni néhányat?

Figyelt kérdés
A jó nők nem járnak utcára? Vagy lehet, hogy az utcán fel se ismerném az Instagram top nőit?
2021. márc. 2. 15:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
19-es hol írtam azt, hogy buta aki szép? Nem tudsz olvasni, hallucinálsz, vagy mi bajod van?
2021. márc. 2. 18:03
 22/39 anonim ***** válasza:
Nekem írta, nem neked. 17-es vagyok, mit tudom én, hogy ugrott oda 18-ról, biztos eltüntettek egy véleményt.
2021. márc. 2. 18:06
 23/39 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Akkor elnézést.
2021. márc. 2. 18:07
 24/39 anonim ***** válasza:
22%
Azt árulja el valaki, hogy oké vannak filterek és photoshop. Viszont egy bányarémből egy filter nemcsinál bombanőt az tuti. Szóval aki 10/10 képen, akkor is kell vagy 10/8 nak lennie élőben nem? Szóval a 10/5 lesz 10/7, a 10/8 meg 10/10 nem? Tudom ez kategorizálás de így érthető amit mondani akarok. Mindenki a saját ízlésére szabja. Igazából itt a pózok számítanak a legtöbbet meg a smink nem? Vagy ha van photoshop akkor az de egy ronda nőből nem lesz 10/10 istennő, csak mert rányomott egy filtert. TI hogyan látjátok ezt?
2021. márc. 2. 19:10
 25/39 anonim ***** válasza:
87%

24:

Sok férfinél a 8/10 az már "átlag, amit szódával esetleg". Olyan nőkre írják itt gyk-n, hogy átlagos meg hogy egy menetre talán jó lenne, hogy csak nézek ki a fejemből. Ruha webáruházas modellekre (és itt nem az otthonkakatalógusról meg a Lidl plus size-ról beszélek). És azért olyanok is sokan vannak, akik rengeteget szerkesztenek a képeiken (nemcsak filterrel, konkrétan photoshoppal meg ilyen facetune jellegű alkalmazásokkal). Elég megnézni, hogy pl. a Kardashian klán tagjai milyen képeket raknak fel Instára, és milyenek a valóságban... ég és föld.

2021. márc. 2. 19:14
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

ma mar rengeteg olyan applikacio van, hogy meg csak erteni sem kell hozza (mint annak idejen a photoshophoz) es makulatlan bort tudsz csinalni magadnak, meg tudod nagyitani a szemed, vastagitani a szad, feheriteni a fogad, kicsinyiteni az orrod, vekonyitani az arcod, dusabba tenni a hajad.. barmi.

konkretan egy ferfibol csinosnot tudsz csinalni minimalis ido- es energiabefektetessel. tehat egy 3/10-es csunya nobol siman csinal neked egy 8/10-es bombanot. en atlagnak, kicsivel atlganl szebbnek erzem az arcom, ezekkel az appokkal viccen kivul insta celeb fejet tudok magamnak varazsolni. persze nyilvan nem teszem, mert nekem nem az a celom, hogy ha eloben meglat valaki, fel se ismerjen. de valaki

megcsinalja, igen.

2021. márc. 2. 19:31
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert az eletben nincs olyan app, hogy meg a fejformadon is valtoztat, hosszukasabb vagy kerek fej, nagyobb szem, kisebb orr, nem beszelve a karikak, gyurodesek totalis kifilterezeserol.
2021. márc. 2. 19:39
 28/39 anonim ***** válasza:

"ma mar rengeteg olyan applikacio van, hogy meg csak erteni sem kell hozza (mint annak idejen a photoshophoz) es makulatlan bort tudsz csinalni magadnak, meg tudod nagyitani a szemed, vastagitani a szad, feheriteni a fogad, kicsinyiteni az orrod, vekonyitani az arcod, dusabba tenni a hajad.. barmi.

konkretan egy ferfibol csinosnot tudsz csinalni minimalis ido- es energiabefektetessel. tehat egy 3/10-es csunya nobol siman csinal neked egy 8/10-es bombanot. en atlagnak, kicsivel atlganl szebbnek erzem az arcom, ezekkel az appokkal viccen kivul insta celeb fejet tudok magamnak varazsolni. persze nyilvan nem teszem, mert nekem nem az a celom, hogy ha eloben meglat valaki, fel se ismerjen. de valaki

megcsinalja, igen."

Akkor elmondom a sztorim. 100+ matchem van fiúként, igaz több év alatt de sose Tindereztem izomból sokáig és nem a fővárosban lakom. Egyszer letöltöttem pár ilyen appot a telómra és a legjobb képeim nem azok közül kerülnek ki, amit azzal csináltam. Vékonyítottam az állam felett meg alatta és az állam vonalánál is a fejemet és a végére tökre olyan lettem, mint egy űrlény. A sok matchet olyan képekkel hoztam össze, amiken nincsenek filterek, hanem egy kis photoshop ami a pattanásokat eltűnteti, bár igazából nem én raktam rá de nincs nagy változás aközött meg az eredeti között. Én fullra nemtudtam ezekkel az appokkal bitang képeket csinálni, a facetunet próbáltam meg valami mást. A Tinderes főképemen kicsit szebbé van téve a bőrőm és ennyi. Neked milyen appal lett tökéletes insta arcod? A telómon van portré módban egy stúdiófényes mód, eltűnteti a szem alatt azt a táskás részt és szebb a bőröm, mégis jobb a sima szelfi.

2021. márc. 2. 19:51
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
24-es egy bányarémből még egy profi sminkes és fordász is tud 10/10-es nőt csinálni, főleg ha profi fotós fényképezi utána. Otthoni körülmények között ugyanezt a hatást el lehet érni alap smink tudás plusz filterek segítségével. Írd be google keresőbe, hogy "a smink hatalma", és kihoz neked kb ötezer előtte-utána képsorozatot. Ízelítőnek itt van ez: [link]
2021. márc. 2. 19:51
 30/39 A kérdező kommentje:

[link]

De az ilyen mennyiségű smink mindenhogy undorítóan néz ki és nem is erre gondoltam, meg nem is a Kardashianékra, hanem pl. ilyesmire:

[link]

[link]

Alig van rajta smink, agyonfilterezettnek se tűnik a kép. Akkor az ilyen csajok mind meg vannak műtve, hogy ilyen szép vonásaik legyenek? Tinderen mondjuk ilyen kategóriába még nem futottam bele, de még ott is jóval szebb az átlag, mint amit az utcán látok.

2021. márc. 2. 20:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!