Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a Tinder, social media tele van gyönyörű csajokkal, élőben meg alig latni néhányat?
Figyelt kérdés
A jó nők nem járnak utcára? Vagy lehet, hogy az utcán fel se ismerném az Instagram top nőit?2021. márc. 2. 15:04
11/39 anonim válasza:
Nyugi kérdező, a Tinder sincs tele gyönyorű csajokkal, csak jól beállított meg szétretusált, filterezett képekkel.
Van olyan akit élőben meg sem ismertem.
12/39 anonim válasza:
Egy részük nem mozdul ki.
Egy részük autóval jár vagy viszik.
Egy részük unalomból van fent és barátja is van.
13/39 anonim válasza:
Leginkább a mindennapi képmanipuláció miatt.
14/39 anonim válasza:
Van ezer fenykepszerkeszto a google playen, drasztikusan at tudja alakitani az embert, h sokkal szebbnek tunjon.
15/39 anonim válasza:
Szerintem nézegess videokat erről, pl. James Welsh-nek van videoja, amiben megmutatja, mire képesek a filterek.
Na meg az a sok smink, a "baking", mind csak kamerán néznek ki jól, élőben olyan, mintha palacsintatésztát kentél volna a fejedre.
16/39 anonim válasza:
Van olyan Snapchat filter amivel te is gyönyörű csaj leszel😃
17/39 anonim válasza:
Hogyne lennének már szép lányok. A párom sok vékony derekú-lábú, csinos lány után forog, és jót nevetünk rajta. Hogy mi van ezek fejében (illetve inkább mi nincs), természetesen más kérdés.
18/39 anonim válasza:
Az életben nem rakhatsz a fejedre beauty filtereket, ez az oka.
19/39 anonim válasza:
18as azért attól még hogy szép egy lány nem biztos hogy buta is, ne irigykedj
20/39 anonim válasza:
Irigykedik a fene. De ahogy nézem őket, szörnyű, főleg a tinik, tisztelet a kivételnek. Mikor én voltam az, nyugi, akkor is az értelmesek voltak kevesebben, sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!