Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mi már, amikor egy nő azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mi már, amikor egy nő azt kérdezi netes ismerkedéskor, hogy hány nőnél használtam a kezdő szövegem, amit neki mondtam?

Figyelt kérdés

Igen, mind a 4000 lánynak egyedi kezdő dumát írtam az utóbbi pár évben. Vagy mit gondol?

Nyilván van kb 5-6 kezdő duma a fejemben (pl ha van természetben lévő képe, ha van vízparti képe, ha van edzős képe, stb-stb), amik kreatívak, aranyosak, amikre láttam hogy általában jól reagálnak a nők. Aztán ha elkezdünk beszélgetni úgy is elmegy egy egyedi irányba a dolog, nincs begyakorolva az egész beszélgetés mert nem is lehet, de valahogy el kell kezdeni a beszélgetést.

Erre ilyenkor mit lehet válaszolni?

"Jaj te vagy az első, ilyen kreatív vagyok."

Vagy megmondani az igazat?

"Hm, te kb a 200. lehetsz az utóbbi 2 évben, akinek ezt írtam."

Vagy mit?

2021. márc. 2. 10:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Remélem egy olyan férfira sem fogok időt vesztegetni, aki csak azért dumál velem, mert aki igazán tetszett neki, az nem írt vissza.."

Ez meg mi? Mi az hogy igazán tetszik?

Mert vagy tetszik vagy nem, nincs fokozata, hiszen ez csak egy profil. Akkor lesz fokozata ha majd kissé megismeri az ember a jelölteket, addig miféle vonzalmat vársz?

A sok oldalból csak ez a lényeges válasz maradt ki

2021. márc. 3. 12:04
 22/23 VincentLaw ***** válasza:

Azt úgy értette (szerintem), ha mondjuk van több matche a pasinak, és nyilván még azok között is van azért valami rangsor, hogy melyiktől várja a legjobban a választ. De ez nem zárja ki, hogy a sroban hátrábban elhelyezkedő matchek ne jönnének be neki.

Néhány alkalommal voltam már úgy, hogy a lánnyal beszélgettem, és közölte, hogy "másik pasival is ismerkedem, és úgy néz ki, hogy a másikkal komolyabb lehet a dolog, szóval ha nem haragszol, akkor most jegeljük a mi ismerkedésünket, és ha nem jönne össze vele, akkor visszatérhetünk rá". Ez a tipikusan nincs ló, jó lesz a szamár is esete, hát én meg ezzel így úgy voltam, hogy akkor köszi, de akkor inkább kihagyom :D

Erre gondolhatott, csak az esetemben konkrétan még az arcomba is volt mondva.

2021. márc. 3. 14:02
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ha csak véletlenül nem húzok jobbra, akkor nincs rangsor.

Nyilván az a hiba bennem hogy férfiből vagyok, és nem is a "bőségtálból válogatok" kategória, de nálam nincs rangsor, nincs jobban meg kevésbé tetsző, ha már tudatosan jobbra húztam

Az az érzésem hogy egyes nők itt elvárnák hogy csakis őnáluk próbálkozzunk, mintha körülöttük forogna a világegyetem, és ha nem jött be akkor meg úgy jártunk.

Elég ostoba és gyerekesen nevetséges hozzáállás ez.

Vonzalom csakis úgy lesz ha megismerem, azaz elég soknál kell bepróbálkozni hogy az a vonzalom ki tudjon alakulni, ráadásul kölcsönösen.

De egyesek várják csak a herceget aki csakis őt keresi. Miféle tündérmesében rahadtak egyesek eszméletlen!

2021. márc. 3. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!