Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány 25 éves koráig nem gyűjtött tapasztalatot férfiakkal kapcsolatban, akkor ennyi idősen hogyan tudna belevágni?
amelyik srác szimpatikus, azzal kell elmenni programra. Aki nem szimpatikus, annak nem érek rá. Olyannal minek menjek programozni, aki fújja vastagon a füstöt, szipákol, hadonászva szid ezt-azt, stb. stb.
Sok szerencsét és kevesebb idiótát kívánok!
Egyik exbarátnőm pont ennyi idős volt, mikor megismertem. Még csók sem volt az életében, egy fiú kavart nála, de őt pont ez az "férfi a so közül" elven elküldte.
Aztán megismerkedtünk, onnantól minden ment a maga útján, nem siettünk el semmit, de egy percig sem volt kérdés, hogy merre haladunk.
"Vagy mindegyikkel, aki elhívja?"
Itt követi el a hibát sok nő, hogy kényelmességből nem azokkal megy, akik neki szimpatikusak, hanem akik elhívják. Mert nekik ugye derogál elhívni valakit.
"Itt követi el a hibát sok nő, hogy kényelmességből nem azokkal megy, akik neki szimpatikusak, hanem akik elhívják. Mert nekik ugye derogál elhívni valakit."
Nagyon jó meglátás. Hányszor hallottam/láttam nőktől, hogy szinte remeg a lába, hogy elhívja a neki szimpatikus férfi, de ha az nem teszi meg (mert fél, mert nem veszi észre, hogy a nőnek bejön, etc), akkor egy idő után inkább elmegy azzal, aki elhívja, még akkor is, ha egyébként ott van egy számára sokkal szimpatikusabb
Ne haragudj, de 25 évesen ilyen életképtelen vagy? Szerintem ha még ismerkedni sem tudsz, akár életben, akár online, akkor valami gáz van veled. Masszának látod a többi ember? Hát aki masszának lát, azzal biztos nem akarnék megismerkedni. Nem vagyok se tucattermék, sem szériaszámom nincs. A hiba a te készülékedben van.
Ha kell valaki, ne a csodát várd, tegyél érte. Ennyi. De ha még szetelmes se voltál ennyi idősen, az elég furcsa…
Alapelv:
Mindenki jó valamire.
Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!