Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mi már, amikor egy nő azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mi már, amikor egy nő azt kérdezi netes ismerkedéskor, hogy hány nőnél használtam a kezdő szövegem, amit neki mondtam?

Figyelt kérdés

Igen, mind a 4000 lánynak egyedi kezdő dumát írtam az utóbbi pár évben. Vagy mit gondol?

Nyilván van kb 5-6 kezdő duma a fejemben (pl ha van természetben lévő képe, ha van vízparti képe, ha van edzős képe, stb-stb), amik kreatívak, aranyosak, amikre láttam hogy általában jól reagálnak a nők. Aztán ha elkezdünk beszélgetni úgy is elmegy egy egyedi irányba a dolog, nincs begyakorolva az egész beszélgetés mert nem is lehet, de valahogy el kell kezdeni a beszélgetést.

Erre ilyenkor mit lehet válaszolni?

"Jaj te vagy az első, ilyen kreatív vagyok."

Vagy megmondani az igazat?

"Hm, te kb a 200. lehetsz az utóbbi 2 évben, akinek ezt írtam."

Vagy mit?

2021. márc. 2. 10:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a kérdést simán átugornám és semmit nem reagálnák rá, mert értelme nincs se a kérdésnek se a válasznak, nem visz semerre. Remélhetőleg van más barátságosam, ismerkedősebb kérdése is, azokkal foglalkoznék. (mert amúgy maga a kérdés, nekem nem szimpi, hacsak nem valóban feltünően copy+paste szerű szöveget írtál)

L.

2021. márc. 2. 11:05
 12/23 A kérdező kommentje:

10. De azt honnan tudod hány csajra írtam rá az utóbbi 5 évben/1 hónapban/1 napban? Mert ezt te sehonnan nem tudod.

Nem azt mondtam ráírtam minden matchemre.

És alapból azt sem értem, hogy minek húzol jobbra olyanokat, akik nem tetszenek neked eléggé? Én csak azokat húzom jobbra, akikben ahogy te írtad " akár az órája, kutyája, macskája, háttere(táj), tekintete, orra, frizurája, kiírása, BÁRMI ami jobban megfog a többieknél tetszhet, amivel úgy érzed, hogy közelebb áll hozzád, mint a többiek."

Te minek húzol jobbra olyan embert, akiben nem fog meg semmi?

2021. márc. 2. 11:09
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Hajam égnek áll 10#

800 match?!?

A legtöbb férfinek csak néhány match jut összesen, nekem egy hónap alatt 8 matchem sem volt nemhogy 800

Teljesen más világban élünk, hiszen míg a legtöbb férfinak minden match eleve különleges kategória, addig egy átlag nőnek csak egy match a 800-ból

Így aztán értsük meg egymást

De a lényeg hogy aki szerint valami vonzalom lehet egy még idegen felé pusztán a profilja alapján az vagy hazudik vagy ostoba, mégis mit kéne éreznem néhány fénykép vagy mondat után amit magáról felrakott?

2021. márc. 2. 12:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy honnan vettem a 800at? Te írtad a számokat az utóbbi x évben!

Én nem töltök minden profil vizsgálatával 5 percet, hanem van, aki elsőre szimpi, aha rendben van, ne őket jobbra húzom, aztán ha match lesz átnézem jobban a profilokat.

Igazán dicséretre méltó(és időpazarlás), ha te minden szembejövő emberre szánsz jópár percet, de elég hihetetlen is tekintve a hatalmas számokat, amiket írtál, vagy ezzel megy el az életed..

Én ránézek az arcukra, ha szimpi jobbra húzom, aztán a következő körben ha match lesz, megnézem pl hogy a nyakában focis sál van, vagy a háttérben stadion, nálam egyből kiesik a focidrukker pasi. Elsőre ilyen részletekre nem figyelek, csak az számít, hogy tetszik e, aztán ha megvan, hogy vonzó számomra, akkor jön a második csekkolás, ha én is tetszem neki, hogy kedvelném e. A tinder így van építve, hogy ne menjen el mindenkinek annyi ideje, mint neked. De szuper tényleg, ha te áttanulmányozol minden profilt és az a sokszáz nő az elmúlt években, akiknek ugyanazt a szöveget írtad mind igazán megfogott valamivel.

13asnak igen, micsoda felfedezés, hogy amíg a férfiak a legtöbb nőt megdugnák, addig a nők csak pár férfival dugnának. Ez egy szemét világ!

2021. márc. 2. 12:41
 15/23 A kérdező kommentje:

13. Most októberben regisztráltam fel Tinderre megint, azóta olyan 300 matchem volt. És ezek már csak a szerintem helyes, csinos lányok, akiket én is jobbra húztam.

14. De ne keverjük már össze a dolgokat. Azt írtam hány matchem volt. De szerinted ráírtam az összesre? Hát nem. Egyszerre maximum 4-5 lánnyal szoktam beszélgetni, mert többre egyszerűen nem jutna idő, hogy értelmes beszélgetést lehessen folytatni.

Nem kell minden profil vizsgálatával 5 percet tölteni, hanem mondjuk fél-1 perc, amíg megnézed az összes képét, elolvasod mit írt a profilján. És még a férfiakra mondják hogy felszínesek és jobbra húznak mindenkit megnézés nélkül.

Te érted hogy 5 évet írtam? Akkor voltam először fent Tinderen. Tudjál már osztani, vagy fejben végiggondolni, hogy mondjuk 5 év alatt 1000 (vagy 800, vagy 3000) match nem olyan sok. Akkor is, ha ennek az időnek csak az egyharmadában voltam fent aktívan.

Egyébként a férfiak minden 3.-4. nőt jobbra húznak simán, mert a férfiak kevésbé válogatósak a nőknél.

2021. márc. 2. 12:48
 16/23 anonim ***** válasza:
32%
Egyből vissza kell kérdezni, a primitív emberek általában olyanba kötnek bele amit maguk sem tudnak nyújtani. Ebben az esetben például megjegyezném hogy nyilván a te kezdőszöveged jobb volt...
2021. márc. 2. 14:33
 17/23 VincentLaw ***** válasza:

#6 #10 #14 (gondolom egy személyhez köthetőek a kommentek, ha tévedek, akkor bocs)

Azért az a nem semmi kettős mérce, hogy lényegében pár másodperc alatt döntesz az első körben a pasiról és utána még jön a második kör is, a részletesebb vizsgálattal, ha match van. Mennyi szűrőn is kell átmenni? Viszont a másik oldalon meg elvárod, hogy a pasi ne húzzon 2000 lányt jobbra, mert akkor csak egynek éreznéd magad a sok közül. Szerinted a stratégiáddal nem ugyan ez a helyzet, csak a másik oldalról?

Pasi oldalról ez úgy néz ki (vagyis nálam így nézett ki, de szerintem nem tévedek nagyot, ha általánosítom), hogy kezdetben igen, azokat húzza jobbra, aki valamilyen szinten megmozgatja, ő is válogat kezdetben. Akár személyreszabott üzenettel is kezd. Ha nem vagy kimondottan jóképű (mint pl a kérdező ennyi matcchel), akkor egy idő után megunod, hogy se válasz, se visszajelölés, se visszajelzés, se semmi. És olyankor jön egy jól bejáratott sablon szöveg, és a légyegében mindenkit jobbrahúzós időszak.

Pasi oldalról baromira nem úgy megy, amit felvázoltál, hogy női oldalon te hogy csinálod, mert pasi oldalon egyszerűen nem működik. Tényleg szeretnék olyan világban élni, ahol ez a módszer a pasi oldalon is használható lenne.

Persze a jobbrahúzásos időszak után meg jön pár match, de akkor meg jön az az időszak, hogy 'ne már, ez komoly?', aztán hagyod utána az egészet a francba. Amúgy ezek az alkalmazások önbizalomrombolónak nagyon jók, akik naívan felmennek, hogy "na most aztán becsajozok" :D

2021. márc. 2. 16:36
 18/23 anonim ***** válasza:

Igen, mind tőlem származik. Nem, nem gondolom, ugyanis az én matcheim, a többszáz az évek alatt nem azt jelentik, hogy akarok valamit a másiktól, amíg a kérdező kifejtette, hogy nála igen, és pont ezzel nyitja a kérdést, hogy mit gondol a csaj, hogy mind a sokszáz-ezer matchére egyedi szöveget ír?

Én nem beszélek minden matchel, nálam az előzetes jobbrahúzás "nem taszít, rendben van"t jelenti, ez csak match. Azzal beszélek (annak válaszolok/arra írok rá) akitől szeretnék valamit, akit szeretnék megismerni. Amíg a szóba jöhető(szerintem nem sértő, én is egy rakás férfit húzok jobbra a "nagyon bejön külsőlegtől" a "nincs vele különösebb gondom"ig, pont azért, mert a kép lehet csalóka) emberekből, tehát a második körből kevés van, szerintem kifejezetten normális dolog, hisz nem minden embertől, nem attól a több száztól szeretnék kapcsolatot, amíg a kérdező úgy hivatkozott a sokszáz matchére, mint alaposan átnézett potenciális partnerjelöltek. Nekem a sokszázból kb 50 ember volt az elmúlt 3 évben, akikkel hosszabb rövidebb ideig beszéltem, találkoztam.

Szerintem az appnak ez a lényege, egy első gyors döntés külsőre, amiben semmi sértő nincs, hiszen tudja az ember, hogy milyen külsejű emberek tetszenek neki és attól, hogy valaki nem tetszik annak az egy csajnak, az nem azt jelenti, hogy a többinek sem fog.. és egy második lassabb döntés "belsőre", amikor megnézed mit szeret, mivel tölti az idejét, hogyan kommunikál, milyen képet akar mutatni magáról meg ilyesmi.

Azért gondoltam kérdező, hogy neked mind a 4000 matchcsed az évek alatt "párkapcsolat-szex jelölt" és minddel felvetted a kapcsolatot, mert pont azon voltál felháborodva, hogy ennyi csajnak nem fogsz különböző személyre szabott szövegeket kitalálni, elégedjenek meg a sablon szöveggel..

Egyébként pasi oldalon is teljesen működne a dolog, aki tetszik félrehúzod, és aki igazán érdekel csak annak írsz. Gondolod, hogy így nem írna vissza az, aki téged is igazán érdekesnek talál?

Vagy úgy gondolod, hogy minden neked szimpi embernek téged is szimpatikusnak kell találnia? Én teljesen rendben vagyok vele, ha unmatchcselnek vagy egyszerűen nem írnak vissza, majd találok olyat, akit érdeklek. Ez a férfiakra is pont így igaz, lesz olyan a világon, akit érdekelsz és aki téged is érdekel. Lehet hogy 50, 100, vagy 10000 beszélgetés kell hozzá, de majd lesz kölcsönös is.

Remélem egy olyan férfira sem fogok időt vesztegetni, aki csak azért dumál velem, mert aki igazán tetszett neki, az nem írt vissza..

2021. márc. 2. 17:39
 19/23 anonim ***** válasza:

Én hármas vagyok, és 2+1 dolog, ami a témával kapcsolatban eszembe jutott:

1. Tinderen és online való ismerkedés a legkevésbé sikeres. Valahol 7%-ot olvastam, de a pontos szám igazából nem olyan fontos. Nagyon kevés az olyan pasi, sőt, csaj is, aki pár match után megtalálja az igazit. Mivel, nagyon sok a lehetőség, nagyon könnyen találhat az ember új ingereket, és mivel nincs kapcsolódási pont, igazából, semmilyen érzés sincs a másikkal szemben. Mert, ha van mondjuk egy barát barátja, és egy házibuliban beszélgettek, más a szituáció, mintha egy 20. Tinder-huszár ír egy sziamizut akit egy csaj letilt. Meg a Tinder nem a valóság: nem reprezentatív, és bizonyos személyiségtípusokból több lehet fenn.

2. Az alapszituáció még döntően mégis csak az, hogy vadidegenek vagytok. Vannak gyerekes lányok meg fiúk, vagy kérdeznek direkt provokatív kérdéseket. Nyilván mindenkinek más a gondolkodásmódja, beszédmódja, én volt is volt, hogy tök hülyeségen vesztem össze szimplán azért, mert nagyon félrebeszéltünk egymást mellett. Nagyon vegyes beszélgetéseim voltak, volt döcögő, volt, ami tök sima volt. Emberek vagyunk, és nem mindenkivel egyezzünk, másképp gondolkozunk egy csomó dologban. Egy számodra hülyeségnek tűnő dolgon ne akadj fenn. Ha lehet, poénnal lehet ezeket a helyzeteket kezelni, ha súlyos a világképek közti különbség akkor meg keresni mást. El kell fogadni, hogy nem mindenkivel működik...

+1 Most miért lettem lepontozva? Vagy az 5 vagy 7? Igaz, velük nem értek egyet, de az is egy vélemény, és egy világképet jelent, igazából, nem rossz válaszok, csak vélemények. Meg tök random itt a pontozás...

2021. márc. 2. 21:18
 20/23 VincentLaw ***** válasza:

Nem voltam teljesen pontos. Azért írtam, hogy a te eseted is ugyanaz, mint a kérdezőé, mert nálad a 'jobbra balra húzogatás' felel meg a kérdező 'már lett match, mit írjunk nekik' dologgal. Elvégre lánynál ha valakit jobbra húzol, esélyes, hogy abból match lesz, ha tényleg nem vagy bűn ronda. Plusz még ott van az az elég erős elvárás, hogy pasi kezdeményezzen, írjon először, akkor mégis mit csináljon szerencsétlen? Adjon füstjeleket?

Tényleg örülnék, ha ez így működne ahogy írod, de az, ha én csak olyanokat húzok jobbra, akiről 3 másodperc alatt eldöntöm, hogy tényleg tetszik, nem sok matcham lenne (ha lenne egyáltalán). Pasi teljesen máshogy gondolkozik már ez ügyben, ha megtapasztalt pár társkeresőt, és az abban lévő szabályokat. Meg hát a nők többsége bejön neki, mit veszíthet, ha átvált 'mindenkier lövünk' üzemmódba. Nála ez még mindig úgy működik, hogy ha van match, akkor dönti el, hogy valamennyire vállalható e a csaj, és ha igen, ír neki, ha meg nem, akkor az a történet ott meg is szakadt.

"Remélem egy olyan férfira sem fogok időt vesztegetni, aki csak azért dumál velem, mert aki igazán tetszett neki, az nem írt vissza.."

Hát ez most akármennyire szarul hangzik, sajnos nálam ez a helyzet, és szerintem nem mondok nagy hülyeséget, ha nagyon sok pasi kénytelen kompromisszumokat kötni (persze nem akármilyet), ha szeretne kapcsolatot. Magamat nem tartom rondának, ha esetleg az lenne, hogy túl magasak az igényeim. Azok átugorhatók, mondjuk tény, hogy sokan elhasalnak azon, hogy ne legyen kövér.

2021. márc. 3. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!