Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán tényleg nem illik megszólitani ismeretlenül lányokat?

Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 09:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

#7 nagyon jót írt

Én azt tenném hozzá, hogy ne szorítsd be a lányt kapualjba, ne álld el az útját. (Amikor valaki ezt csinálta, legszívesebben zokogtam volna a félelemtől. Azt hittem a következő másodpercben megragad és megerőszakol. Alig tudtam elslisszolni.)

2021. márc. 2. 12:08
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Nemi egyenlőség ide vagy oda, a férfiak általában erősebbek fizikailag a nőknél. Eleve ott vannak a biológiai előnyök, mint például a nagyobb tüdő és szív.

Ha most egy erőszakos bunkó meg akarna erőszakolni, akkor sajnos simán megtehetné. Nyilván ez a kisebbség a férfiak között, és az esetek többségében nincs hátsó szándékuk, de mégis hamar ijesztővé válik a szituáció.

(Mint ahogy a kutyák közül is csak a neveletlen vagy sérült állat harap, mégis sokan elhúzódnak az amúgy jámbor nagytestű kutyák elől, mert meg *tudna* harapni, érted)

Emellett sok olyan idióta van, akik bár ártalmatlanok, mégsem tűnnek feltétlenül annak.

Lásd #21 válaszát. Fickó kitalálja, hogy márpedig ő meggyőz hogy ő kell a lánynak, ezért elállja az útját. Hiába nem tervez semmi rosszat, mégis ijesztő, ha elzárja a menekülési utat.

2021. márc. 2. 12:41
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Illeni illik, csak nálunk ez nem szokás, ezért általában a lányok megijednek ettől. Engem is volt, hogy 1-2x így megszólítottak, de én nagyon kínosan éreztem magam miatta. De vesztenivaló nincs. Csak szerintem ritka, hogy így ebből valami elinduljon.
2021. márc. 2. 13:01
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez inkább ijesztő és automatikusan menekülőre fogom - eddig csak azzal szólítottak le, hogy adjak pénzt, térjek meg valami szektába, vagy dugjunk.

Ha valaki rám néz az utcán és közeledni kezd, én már automatikusan kitérek előle.

N

2021. márc. 2. 13:09
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Pár pali szerint az számít udvarlásnak, ha elkezdik ecsetelni a kiszemelt (vagy épp legközelebbi) hölgynek, hogy legszívesebben mijét tenné mijére, vagy melyik testrészétől áll a cölöp. Ilyen kis finomságokat, igen.

Sajnos sokszor ők a hangosabb része a férfi nemnek, ezért van eleve rossz előérzetünk ilyenkor.

De komolyan, még sulis voltam, amikor az aluljáróban adtam egy kis aprót egy zenésznek, aki épp egy általam nagyon kedvelt zenét játszott. Kicsit beszélgettünk azzal kapcsolatban - és most külön kiemelném, hogy apám lehetett volna a faszi, én meg 18 alatt voltam - aztán éles váltással áttért arra, hogy milyen jó érzés odadörzsölni bizonyos dolgokat egy nőhöz.

Még úgy is veszélyben éreztem magam, hogy amúgy simán elmehettem volna bármikor.

2021. márc. 2. 13:09
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, nekem egyszer megállt egy pasi autóval, mikor vártam a buszt a megállóban. Először kérdezte, hogy merre van xy utca, megmondtam neki... aztán kérdezte hogy ne vigyen-e el, úgyis arrafele megy. Eddig a pontig egyébként tök normális, átlagos fazonnak tűnt, mosolyogva beszélgettünk egymással, de akkor odapillantottam és azt láttam hogy mindeközben veri a f.át konkrétan, miközben néz engem. Azt hittem elájulok - inkább dühömben, ugyanis ez egy iskola előtti buszmegállóban történt, én egyetemista voltam akit rendszeresen kamasznak nézett mindenki, hátizsákkal vártam a buszt, azóta nem tudok nyugovóra térni efölött, hogy vajon gyereknek nézhetett-e és azért csinálta..? Felháborító és dühítő!

Inkább a szemkontaktust is kerülöm az utcán az idegen pasikkal. Ha közelednek, én odébb megyek. Tisztában vagyok vele,hogy a férfiak rendkívül kis része ilyen baromállat, de inkább biztosra megyek. :(

2021. márc. 2. 13:15
 27/38 anonim ***** válasza:
35%
A férfiak nagyrésze ilyen, de csak kisrésze bukik le.
2021. márc. 2. 13:18
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok, amúgy én is találkoztam már sajnos elég érdekes egyedekkel... kedvencem az volt, amikor nem fordultam meg autóból cuppogásra, és odavágtak a kocsiból egy bontott aludobozos piát (jobban mondva kismértékben, mert a célzás nem tartozott az erősségeik közé, csak pár csepp landolt a lábamon).
2021. márc. 2. 13:47
 29/38 anonim ***** válasza:
96%
Hát én is úgy látom, hogy a magamfajta normális pasiknak a fent ecsetelt, nőkhöz idiótán közeledő muksók miatt kell szívnunk. Nekem már konkrétan társkeresőn is mondták nők, hogy meglepődtek, hogy milyen normálisan tudok kommunikálni, neadjisten fogalmazni, és azon is, hogy nem rohanom le így őket. Már 16 éves koromban rájöttem, hogy nem ajtóstól kell közeledni a nőkhöz.
2021. márc. 2. 14:22
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor illik ha a legjóképpűbb 5% alfa görény közé születtél be. A maradék 95%-nál jobb esetben nyilvános megszégyenítés, rosszabb esetben szexuális zaklatás, meetoo, meghurcolás, állami erőszakkal kicsinálás.
2021. márc. 2. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!