Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán tényleg nem illik megszólitani ismeretlenül lányokat?

Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 09:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

Akihez odamész, honnan tudod, hogy van közös pontotok?

2021. márc. 2. 10:35
 12/38 A kérdező kommentje:
7-es nagyon okos szerintem is..
2021. márc. 2. 10:36
 13/38 A kérdező kommentje:

ma 10:35

"honnan tudod, hogy van közös pontotok"

Ha megsem probálod sosem fogod megtudni.Ugye talán mindenki átélte már eyszer az életbe mikor elkezdett 1 idegennel beszélgetni,és egy idö után úgy érezte mintha ezer éve ismerték volna ár egymást.Persze itélkezni sokkal könnyebb..

2021. márc. 2. 10:37
 14/38 anonim ***** válasza:
62%
Szerinted amikor leszólítasz valakit az utcán abból születhet ilyen hosszú és mély beszélgetés?
2021. márc. 2. 10:38
 15/38 anonim ***** válasza:
62%
Elég szánalmas utcán szexet koldulni.
2021. márc. 2. 10:39
 16/38 anonim ***** válasza:
51%
Kiegészítve a #14-es válaszát, szerinted kinek van kedve/ideje egy ilyen beszélgetésre egy idegennel? A többség nem ok nélkül lézeng az utcán, hanem dolga van.
2021. márc. 2. 10:40
 17/38 A kérdező kommentje:

Eszembe jutott 1 jó kérdés most az olvasok alapján.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. márc. 2. 10:51
 18/38 A kérdező kommentje:

ma 10:38

igen születhet

Ahogy ezt a 10:34-es kommentelő is megerösitette..

"Olyan is volt, hogy egy könyvesboltban vacilláltam két könyv között, majd odajött egy srác és el kezdte mondani, hogy melyik könyvet ajánlja és egy egy tök jó beszélgetés született belőle, majd egy randira hívás, amit el is fogadtam. Mára két éve vagyunk együtt."

2021. márc. 2. 10:54
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak ott már a legelején egyértelmű volt egy adott közös érdeklődés és rögtön ment magától. A másik, hogy mindkét fél örömmel vett részt benne és megfelelt a #7-es által leírtaknak. Az pedig egyáltalán nem volt biztos, hogy a lány részt vesz a beszélgetésben, simán otthagyhatta volna.

2021. márc. 2. 10:57
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan, illedelmesen jön oda, akkor nem zavar (ezzel kapcsolatban jókat írt szerintem is a 7-es válaszadó). Rajtam pl nagyon sok kirívó dolog van, ezért kb megszoktam, hogy hozzám szólnak az utcán, boltokban. Nagyon sok eladó szóvá teszi a hajamat, vagy az adott ruhadarabot, ami rajtam van (általában nők). Férfiak is volt, hogy leszólítottak ilyesmivel, nem ijedtem meg, és bunkó se voltam. De mivel 5 éve kapcsolatban vagyok, nem is voltam különösebben lelkes, csak udvarias. Ezt fel is ismerték, és pár perc után elköszöntünk. Ezzel, ilyen formában abszolút semmi gondom.
2021. márc. 2. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!