Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány bizonyítottan elfoglalt és nem csak lerázós szövegként mondja, akkor hogyan lehet hozzá közeledni?
Figyelt kérdés
7 év után újra rátaláltam egy lányra, elkezdtem vele beszélgetni Facen és jól kijöttünk, de nemigen jár fel, mert folyton dolga van. Élőben sem találkozunk sajnos régóta, és nagyon érdekel. Annyit tudnék vele beszélni, míg elhívom valahová, csak még ahhoz nem ismer eléggé, így 100 %, hogy elutasítana. Ha jobban ismerne, talán szívesebben eljönne, de egyenlőre kb annyi, hogy tudja a nevem és hogy osztálytársak voltunk suliban régen. Plusz még mivel kevés ideje van, nem is biztos, hogy ha jobban ismerne is eljönne velem akárhova. Ezt nagyon patt helyzetnek érzem, nem tudom, mit tegyek. Nem szeretném feladni. Tudna valaki valamit tanácsolni? (Én 19 ő 18 éves)2021. márc. 2. 03:16
11/13 anonim válasza:
#5 telefon esetén pont ugyanazt jelenti. ;)
12/13 A kérdező kommentje:
Fel tudnám hívni messengeren de nem tudom felvenné-e :D
2021. márc. 4. 13:18
13/13 anonim válasza:
#12 Neked meg épp itt lenne az ideje leszakadnod a fosbookról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!