Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány bizonyítottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány bizonyítottan elfoglalt és nem csak lerázós szövegként mondja, akkor hogyan lehet hozzá közeledni?

Figyelt kérdés
7 év után újra rátaláltam egy lányra, elkezdtem vele beszélgetni Facen és jól kijöttünk, de nemigen jár fel, mert folyton dolga van. Élőben sem találkozunk sajnos régóta, és nagyon érdekel. Annyit tudnék vele beszélni, míg elhívom valahová, csak még ahhoz nem ismer eléggé, így 100 %, hogy elutasítana. Ha jobban ismerne, talán szívesebben eljönne, de egyenlőre kb annyi, hogy tudja a nevem és hogy osztálytársak voltunk suliban régen. Plusz még mivel kevés ideje van, nem is biztos, hogy ha jobban ismerne is eljönne velem akárhova. Ezt nagyon patt helyzetnek érzem, nem tudom, mit tegyek. Nem szeretném feladni. Tudna valaki valamit tanácsolni? (Én 19 ő 18 éves)
2021. márc. 2. 03:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
HA foglalt, akkor ezt tisztelettel elfogadod.
2021. márc. 2. 05:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megértően.
2021. márc. 2. 06:30
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Az a lényeg, hogy egyszerűen jobbnak kell lenned, mint a palija.
2021. márc. 2. 07:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg felajánlod hogy szívesen segítesz valamelyik elfoglaltságában, így gyorsabban végeztek.
2021. márc. 2. 07:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokat érnek a válaszok. Foglalt nem egyenlő elfoglalt! :)
2021. márc. 2. 07:43
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Úristen ezek a válaszok...😂

A kérdező nem azt írta hogy a csajnak pasija van (bár éppenséggel lehet) hanem hogy sok a dolga.

Hát nézd, megpróbalsz vele minel többet beszélni, te is foglald le magad hogy ne kattogj folyton rajta.

De szerintem ha úgy érzed megy a dolog hívd el sétálni v valahova.

Miért ennyire elfoglalt amúgy 18 évesen?

2021. márc. 2. 07:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokat kell még tanulnod a nőkről kérdező.

Még hogy elfoglalt 18 évesen :D

És te még ezt be is veszed?

Nyilván esze ágában nincs beszélgetni veled, mert nem tetszel neki.

Nem az alapján mond igen vagy nemet ha elhívod valahova, hogy mióta ismered.

2021. márc. 2. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

7 év után, és most 18 éves.

Ergo 11-12 évesek voltatok? :D

Ez az "elfoglalt" meg csak egy szar duma, amkor az összes 18 évesnek ott a kezében egész nap a mobiltelefon, és kb. mindent arról intéznek.

2021. márc. 2. 08:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon elfoglalt vagyok felmérem ezt és abban az adott időszakban, vagy akár hosszabb távon is, mérlegre teszem,hogy most van-e időm ismerkedni vagy időt szánni a találkozóra/beszélgetésre.Ha úgy érzem,hogy erre egyáltalán nincs időm akkor félrerteszem, nem ismerkedek, hiszen nem várhatom el a másik féltől,hogy folyamatosan tolerálja nekem a lemondást/visszautasítást amikor beszélgetésre/randira hív. Ennyi.

Tehát számomra ez nem indok - inkább kifogás...

2021. márc. 2. 08:54
 10/13 anonim ***** válasza:

#8 nekem a telómon pl. nincs fent a fostenger, csak otthon tudnék rámenni.

Kérdező, légy tökös és hívd fel telefonon hogy milyen rég találkoztatok, kiváncsi vagy mi van vele, és megehetnétek együtt egy pizzát, vagy valamit.

Ha nincs meg a száma, az viszont nem véletlen.

2021. márc. 4. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!