Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány bizonyítottan elfoglalt és nem csak lerázós szövegként mondja, akkor hogyan lehet hozzá közeledni?
Úristen ezek a válaszok...😂
A kérdező nem azt írta hogy a csajnak pasija van (bár éppenséggel lehet) hanem hogy sok a dolga.
Hát nézd, megpróbalsz vele minel többet beszélni, te is foglald le magad hogy ne kattogj folyton rajta.
De szerintem ha úgy érzed megy a dolog hívd el sétálni v valahova.
Miért ennyire elfoglalt amúgy 18 évesen?
Sokat kell még tanulnod a nőkről kérdező.
Még hogy elfoglalt 18 évesen :D
És te még ezt be is veszed?
Nyilván esze ágában nincs beszélgetni veled, mert nem tetszel neki.
Nem az alapján mond igen vagy nemet ha elhívod valahova, hogy mióta ismered.
7 év után, és most 18 éves.
Ergo 11-12 évesek voltatok? :D
Ez az "elfoglalt" meg csak egy szar duma, amkor az összes 18 évesnek ott a kezében egész nap a mobiltelefon, és kb. mindent arról intéznek.
Ha nagyon elfoglalt vagyok felmérem ezt és abban az adott időszakban, vagy akár hosszabb távon is, mérlegre teszem,hogy most van-e időm ismerkedni vagy időt szánni a találkozóra/beszélgetésre.Ha úgy érzem,hogy erre egyáltalán nincs időm akkor félrerteszem, nem ismerkedek, hiszen nem várhatom el a másik féltől,hogy folyamatosan tolerálja nekem a lemondást/visszautasítást amikor beszélgetésre/randira hív. Ennyi.
Tehát számomra ez nem indok - inkább kifogás...
#8 nekem a telómon pl. nincs fent a fostenger, csak otthon tudnék rámenni.
Kérdező, légy tökös és hívd fel telefonon hogy milyen rég találkoztatok, kiváncsi vagy mi van vele, és megehetnétek együtt egy pizzát, vagy valamit.
Ha nincs meg a száma, az viszont nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!