Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés
33 évesen még mindig nem találtam meg az igazit pedig jelenleg van párom mégis úgy érzem ő sem az akire igazán vágytam.
2021. márc. 1. 22:13
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem keresek senkit van nekem ennél nagyobb gondom is minthogy pasikat keressek.
2021. márc. 2. 10:37
 22/28 anonim ***** válasza:
Miért nem fogadod el a családját? Fordított esetben elvárnád biztos. Tudod szerintem ez a férfi jobbat érdemel, mint te. Egy szerető nőt!
2021. márc. 2. 11:54
 23/28 anonim ***** válasza:
Ugy látom csak a hipergámia hajt. Ez a 30 körüli vajon milyen jobb lehetőséged van odakinn, de nem mozdulsz a szarból amig meg nem jelenik, keresni persze nem keresed, majd az álompasi teperjen, addig pedig bennemaradsz amiben most vagy, de ez a mostani meg már frusztrál. Tippik nő
2021. márc. 2. 13:16
 24/28 A kérdező kommentje:
ekkora baromkat még életemben nem láttam mint amilyen ti vagytok. Az ég világon nem tudtok ti semmit az agyam eldobom sok idióta. Fúj na lépek is innen a francba
2021. márc. 2. 15:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Brühühü
2021. márc. 2. 15:19
 26/28 anonim ***** válasza:
64%
Úgy látom veled van a gond itt! Szegény párodat sajnálom!
2021. márc. 2. 16:09
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Én is hasonlóan voltam, hidd el jobban jársz ha szakítasz. Egyedül jobb mint megalkudni.

28 N

2021. márc. 2. 23:00
 28/28 anonim ***** válasza:
44%

#14: Tehát legyen kisfiús az arca úgy, hogy te 33 éves vagy, tehát feltételezem, hogy nem óvodásokat akarsz, főleg úgy, hogy a mamahotelt is kizárod.

A mostani párod egy kisfiús arcú 30 éves, aki nálad lakik (tehát miattad ne ma szüleivel) és a határozottság, mint elvárás sem teljesül, hiszen nem tudott érzelmileg leválni róluk, folyamatosan zaklatják.

Nem érzed azt, hogy valami gond van az elvárásaiddal? Gondold végig és rájössz arra az egy pontra, ami az összes többi - amúgy 33 éves nőként teljesen reális - elvárást nyakonönti egy vödör sz...rral.

Már ha CSAK azok az elvárások vannak, amiket felsoroltál. Nincs olyan, hogy legyen 180+ magas vagy legyen bizonyos színű szeme, esetleg bizonyos hajtípusa (bár a kisfiús arc miatt a kopaszodás kilőve, ami 33 éves nőként a férfiak közel felét is kilőtte vele együtt, még egy Dobrády Ákos típust is).

És akkor egyelőre még a külsőségekről esett szó, a belső egyetlen mondatban sem került szóba. Hogy milyen érdeklődési köröd, hobbijaid, zenei, filmes ízlésed van, hogyan telik egy átlagos napod, illetve hogyan szeretnéd, hogy teljen, ilyesmi...

A célokról szintén, hol és hogyan képzeled el az életedet, gyereket akarsz-e, ezek a kérdések egy komoly kapcsolatban sokkal fontosabbak, mint az, hogy kisfiús-e a pofája.

2021. márc. 8. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!