Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megtalálni az igazit?
2021. márc. 2. 00:57
#11: Minden nő azt szeretné, ha csak azok próbálkoznának be nála, akik neki tetszenek, a többiek meg kerülnék őt messze.
A valóságban pedig pont az van, hogy azok próbálkoznak, akik nem tetszenek nekik (hiszen logikusan ha nem tetszel a nőknek, akkor vagy próbálkozol életet végéig, vagy feladod vagy öngyilkos leszel).
Azok meg, akik a nőknek tetszenek nem próbálkoznak, mert általában mindig van valakijük vagy úgyis rövid időn belül lesz olyan nő, aki bepróbálkozik náluk és így minek kockáztassák a visszautasítást?
Esetleg még vannak azok, akik elsőre bejönnek, de amúgy annyira gáz a személyiségük, hogy nem akar tőlük semmit a nő vagy csak szexet, az meg koslat utánuk, mint egy pincsikutya.
2021. márc. 2. 02:34
A magyarok erre nem tudják a választ. Nézd meg a válások, a megcsalások, a szakítások, a csonka családok, a szinglik, a minglik arányát ebben az országban...
2021. márc. 2. 06:38
14/28 A kérdező kommentje:
Nekem pedig nincsenek nagy elvárásaim a férfiakkal szembsn. Az nálam az egyik legfontosabb szempont hogy ne cigizzen és ne igyon alkoholt. Nem szeretem a káros szenvedélyeket én magam sem űzöm. Most lehet ez sok egy pasinak nagy elvárás de szerintem létezik még olyan férfi aki nem dohányzik nem iszik. Engem a pénz meg az autó meg a nagy ház soha nem érdekelt a pénz nem tesz boldoggá csak kell a megélhetéshez. De az viszont nagyon fontos számomra hogy a férfi legyen komoly és határozott ne gyerekes és azért az is fontos hogy egyedül éljen ne a szüleivel vagy más rokonnal. Szeressen tiszteljen becsüljön meg engem és ne csak a szex legyen számára a fontos egy kapcsolatban mert szerintem nem arról szól. Nem kell egy kigyúrt állatnak se lennie izmosnak nekem az átlagos testalkatú férfi tökéletesen megfelel. Viszont azt szeretem ha egy pasinak kisfiús arca van azok a gyengéim.
Én szívesen ismerkednék, nagyjából a leírtaknak megfelelek. (F39)
2021. márc. 2. 06:49
Ezek közül mi nem teljesül a mostani pároddal?
Csak mert nehéz elhinni, hogy ő még otthon lakik te ennek ellenére vele vagy és akkor most emiatt nem ő az igazi.
Szóval itt sántít valami.
2021. márc. 2. 07:40
17/28 A kérdező kommentje:
16 os a mostani párom itt lakik már velem de így sincs nyugtunk a családjától mindig zaklatják mindenféle baromság miatt nem hagyják élni pedig már felnőtt 30 éves férfi. De a 30 az csak egy szám sajnos attól még nem olyan komoly és pont ez az egyik gondom vele meg még azért lehetne egy két dolgot mondani róla de én nem teregetem ki a magán életemet senki előtt.
Vénlányként igazából már mindegy. Jobb ha elengeded a kérdést mert neked már lefőtt a kávé. Ha az elmúlt 15 évet nem dölyfös pofával válogatással töltöd akkor nem állnál itt értetlenül nullára zuhant SMV-vel.
2021. márc. 2. 09:42
19/28 A kérdező kommentje:
18 as látom a bunkóskodás az megy
Akkor nem tudom minek vagy vele, ha ennyi problémát okoz.
Ha meg mellette keresgélsz az meg szánalmas, mert neki nem adod meg ugyanezt a lehetőséget.
2021. márc. 2. 10:16
Kapcsolódó kérdések: