Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés
33 évesen még mindig nem találtam meg az igazit pedig jelenleg van párom mégis úgy érzem ő sem az akire igazán vágytam.
2021. márc. 1. 22:13
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
ja és nő vagyok.
2021. márc. 1. 22:15
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tulajdonságok keresel a másikban?
2021. márc. 1. 22:18
 3/28 anonim ***** válasza:
51%
Mert neked és a többi nőtársadnak is 100-200 pontos listája van arról, hogy milyen férfit kerestek. Ha egyetlen dologban nem olyan a férfi, mint amilyennek elképzeltétek az IGAZIT, akkor már nem tudtok belé szerelmesek lenni.
2021. márc. 1. 22:18
 4/28 anonim ***** válasza:
39%

Nekem pl szerintem azért mert rendkívül furcsa külsejű férfiak jönnek be.Eddig egy híresség kivételével nem is tudnék mondani hasonlót)

Lehet ez is egy ok.

A leggyakoribb meg talán az,hogy manapság sem az átlagon aluli sem az átlagos nőket nem veszik észre.Ugyanez igaz a férfiakra is.Túlságosan a külsőségek uralnak mindent,és érdekes módon egy 10/10 csaj/pasit nem láttam egyedül még.Arról meg nem is beszélve,hogyan ismerkedik mindenki.Badoo,tinder stb,már lassan az is kimegy a divatból,hogy szórakozóhelyen odamennek egymáshoz ismerkedni.Semmi személyesség vagy tisztelet..mindenki a szexet akarja.

2021. márc. 1. 22:27
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Milyen egy furcsa külsejű pasi? ( a szórakozóhely, vagy buli most ugye épp nem aktuális.. :()
2021. márc. 1. 22:35
 6/28 anonim ***** válasza:
76%

#5 eddig mindig megkaptam barátoktól,hogy botrányosan rossz ízlésem van.

Furcsa= olyanok,akik teljesen ellentettjei a korombeli ideálnak.

Pl nekem mindig csak idősebb,minimum 90 kg kopasz pasik jöttek be.

2021. márc. 1. 22:47
 7/28 anonim ***** válasza:
28%
Az a bajod hogy nagyra vagy magaddal. Nem bántani akarlak, nem tudom szebben leírni. Ha nem lennél nagyra magaddal, megelégednél vele, de te jobbnak tartod magad, ezért őt kevesebbnek érzed magadhoz.
2021. márc. 1. 22:59
 8/28 anonim ***** válasza:
42%
Te mitől vagy az igazi?
2021. márc. 1. 23:47
 9/28 anonim ***** válasza:
75%
Mindenkinek valaki az igazi.. :) f
2021. márc. 1. 23:50
 10/28 anonim ***** válasza:
57%

Nőként valószínűleg annyiról van szó, hogy elképzeltél még kislányként valami tökéletes csodát pár cuki film alapján, aztán felnőttként még mindig ezen a szinten mozogsz. Ja, meg az egekbe rakott igények...

#4: "A leggyakoribb meg talán az,hogy manapság sem az átlagon aluli sem az átlagos nőket nem veszik észre."

Te amúgy miről beszélsz? Döntsétek már el, hogy épp mivel húzzátok le a férfiakat. Egyszer azért megy a sírás, hogy a férfiak többsége mennyire igénytelen és mindenkinél bepróbálkozik. Máskor meg azért, mert az átlagos csajokat észre sem veszik. Most akkor mi van? :D

2021. márc. 2. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!